- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.199
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.061
6 senedir kk den koparamadımAkıllı olll gitmicen tabiii
Dimiii ben daha hazirandan beri çok aktif oldum önce aktif olamadım internetim çok gidiyor diye eve bağlayınca da hiç çıkamadım burdann6 senedir kk den koparamadım
Bagımlılık gibiDimiii ben daha hazirandan beri çok aktif oldum önce aktif olamadım internetim çok gidiyor diye eve bağlayınca da hiç çıkamadım burdann
Daha o zaman kocam pek benle ilgilenmiyorduu haaa dedim oylemii bende geldim burayaa hiç kale almamıştımm sonr abigün bana dediki hiç ilgilenmiyosun benle hep oraya giriyorsun dedii dedim nasıl oluyomuşşBagımlılık gibi
Pammuk gibi olacağım , oldum bileCanım ablacımm sen hep iyii oll o kalbinin güzelliğini öperiimm
Yorgunluğunu yesunlerrrr
Anlayan anlayanaDaha o zaman kocam pek benle ilgilenmiyorduu haaa dedim oylemii bende geldim burayaa hiç kale almamıştımm sonr abigün bana dediki hiç ilgilenmiyosun benle hep oraya giriyorsun dedii dedim nasıl oluyomuşş
OkuldamısınnPammuk gibi olacağım , oldum bile
Sağ ol bitanem.
Öyle düzeldii kısa bi zaman içindeAnlayan anlayana
Yürüyüşteyim pamuğum. Dersim 12.00' de. Gelecek misin yanımaOkuldamısınn
Ohhh yap canımÇok şükür iyiyim balım, yatak keyfi yapıyorum
Nedenmiş migimİlk üç ay öyle olursağlıkça bebişini kucagınıza alırsın inşallah
Bende kk yi ara vericem bi süre girmemeyi düşünüyorum
Ama koparamamOhhh yap canım
Nedenmiş migim
Koparma özleriz seni dersin varsa paylaş rahatlarsın canımAma koparamam
Ooooo hele ablam hiç affetttmeeemmmmmYürüyüşteyim pamuğum. Dersim 12.00' de. Gelecek misin yanıma
Bi derdim yok çok şükürKoparma özleriz seni dersin varsa paylaş rahatlarsın canım
Çok şükür canımBi derdim yok çok şükür
Bende şimdi limonlu yeşilçay içiyomEki Görüntüle 2966724
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
Wilma11
clara
Jou
Elhan
Ve diğerleri
Kahveyi saat kaçta içiyoruz?
Sen onun için Felak nas ayetel kursi okur musun canım. Eşime de okuttum dün çocuk ondan sonra rahatladı uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?