- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.651
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.021
Swlam bebeğiöAhada denk geldim selam milletama az sonra kacicam cocugun yarin icin okul çantasını hazirliycam
Dedim ben kaçemmm bi baktım ben yokumm etikette dedimNokta nedir nokta
Kiskanmis minnagimDedim ben kaçemmm bi baktım ben yokumm etikette dedim
Internetin dilini koparırımm benZaten internette sorun var yazıyorum gitmiyor kopartma beni
Koptu koptu bugun beni deli etti konuşasım varya konusmayim diye elinden ne gelirse yaptiInternetin dilini koparırımm ben
Evett konuşasın oldumu da inatla kopar zatennnKoptu koptu bugun beni deli etti konuşasım varya konusmayim diye elinden ne gelirse yapti
Tamam beybiimm konuşuruzz geneBen pasamin çantasını hazırlamaya kaçıyorum öpüldünüz babyler
İyiyim canım bende çok şükürİyi akşamlar maviş sen nasılsınbizim kızlar hep yoğun sanırım D u t @Catlak-kurabiye coconatt @MssPARE @MevsimBahar @athena
Ben anca begeni atıyorum 10 saatte gidiyorKızları uyuttum oturuyom bi.girim dedim
Merhaba minnoşum
Vallahi ben sosyallesmeyi şu aralar eş geçmek mecburiyetindeyim biraz çalkantılı günler geçirmekteyim canım bide oruç namaz kalabalık ev derken anca gecenin bi bu vakti girebiliyorum oda yorgunluk sonrası uyumazsam
Günaydın canımİyi akşamlar maviş sen nasılsınbizim kızlar hep yoğun sanırım D u t @Catlak-kurabiye coconatt @MssPARE @MevsimBahar @athena
İyiyim canım bende çok şükür
Naptın giremedim birkaç gündür
GünaydınnnnnKızları uyuttum oturuyom bi.girim dedim
Neden abla, ben iyiyim çok şükürMerhaba minnoşum
İyi geceler keyfim yoktu kaç gündür. Toparliyorum kendimi. Sen inşallah iyisindir.
Nasıl çalkantılı bir problem yok değil mi canımVallahi ben sosyallesmeyi şu aralar eş geçmek mecburiyetindeyim biraz çalkantılı günler geçirmekteyim canım bide oruç namaz kalabalık ev derken anca gecenin bi bu vakti girebiliyorum oda yorgunluk sonrası uyumazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?