- 18 Kasım 2020
- 20.856
- 50.198
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.941
AaaaO taze gelin bende Ekim'de evlendim ben yaşlandım yaadana güzel yer Antep pi çok merak ediyorum
Sen anlay bakalımO taze gelin bende Ekim'de evlendim ben yaşlandım yaadana güzel yer Antep pi çok merak ediyorum
Bende evlenmeden önce avukat katibiydimBen de İzmir'de yaşıyorum 9 yıllık evliyim adliyede memurum aslen Zonguldak liyim
İzmir çok güzel ama ilk defa bu sene ekşi 0 derece gördük güzel ama genede yazı ayrı bir güzellik zonguldak yemyeşil bir yer orası hepsinden harika benim içinBende evlenmeden önce avukat katibiydimzongıiuldak hiç gitmedim nasıl bir şehir izmir hayalim beniö
En güzelleri sizin olsun cnmAfiyet olsun fincanın çok tatlı
Ah keşke balayına gelmeyi istedik ama maddi koşullar el vermedi yakın bir şehre gittikİzmir çok güzel ama ilk defa bu sene ekşi 0 derece gördük güzel ama genede yazı ayrı bir güzellik zonguldak yemyeşil bir yer orası hepsinden harika benim içingel gel beklerim
Sağlık olsun canım ilerde gelirsinizAh keşke balayına gelmeyi istedik ama maddi koşullar el vermedi yakın bir şehre gittik
İnşAllah canımSağlık olsun canım ilerde gelirsiniz
Ah bu büyükler yaNormalde kimlikte 28 yaşındaydı ama gerçek olan dedem yüzünden yanlış yazdırmış 91liyim
Ayyy o arkadaki mum harika yaa çok güzelHaydi buyrun gelin
Bende sevdimAyyy o arkadaki mum harika yaa çok güzel
Allah'tan İsmimi doğru yazmışlar diye dua ediyorumAh bu büyükler yabende 9 ay büyüğüm kimlikte neyseki senem doğru yazılmış
AhahahahAllah'tan İsmimi doğru yazmışlar diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?