- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.961
Senin ne pekiHatice ismide güzel
MelikeSenin ne peki
Bende memnun oldumGüzelmiş valahi tanıştığıma memnun oldum
canımm taze gelinimYeni evliyim iş arıyorım ekimde evlendimaslen Antepliyim şuan adanada yaşıyorum
Afiyet olsun kahvaltı dan sonra içerim,Günaydınlar herkesesabah sabah ayilmanin en iyi yolu kahveden geçer benim gibi kahve ile atılanlar bı ses verin bakaaammm
GünaydınlarrGünaydınlar herkesesabah sabah ayilmanin en iyi yolu kahveden geçer benim gibi kahve ile atılanlar bı ses verin bakaaammm
naber cınımmmCanım benim
Oda güzel canım ben çay içemiyorumGünaydınlarrkahveciyimdir ama sabah çayla başlıyorum
aaa neden kiiOda güzel canım ben çay içemiyorum
Bes sene önce ameliyat oldum mide küçültme ameliyatı öğünden beri çay içemiyorum ağzıma sürdüm igrendimaaa neden kii
zaten çok gerekli bir şey değil boş verBes sene önce ameliyat oldum mide küçültme ameliyatı öğünden beri çay içemiyorum ağzıma sürdüm igrendimbideha icemedim
Kana kana içenleri çok hayretle bakıyorumzaten çok gerekli bir şey değil boş ver
ayy çaysız duramayanlar var birdeKana kana içenleri çok hayretle bakıyorum
İş yerinde adım kahveci başı kaldıayy çaysız duramayanlar var birdeben bi sabah birde akşam içersem içerim. ben kahveciyim valla
hahaha hele kokusuuu offf ben de geliyorum içmeyeİş yerinde adım kahveci başı kaldıbı kahve yapıyorum kokusu koridorda duyuluyor herkez kahve yapmaya geliyor savcimizda herkez kahve içiyor diyor herkez beni gosterek kahveci başı Hatice diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?