- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.181
kısmet evet kısmet geliyorAa kısmetmi olur ne olur kuş
TamamHadi yap gel minnomm
Yaniiii dökmek böyle resim bile yakında moda olurrDökmekmi moda oldu yani anlamadım
Gelsin valla başımızın üstünde yeri varkısmet evet kısmet geliyor
Aa olabilir evet valla inanırım herşey moda olmaya müsaitYaniiii dökmek böyle resim bile yakında moda olurr
Ben bazen çok yapıyorum valla fayansada bir parça döküldüde sildim
Yırtık kıyafetler modaysa buda moda olurAa olabilir evet valla inanırım herşey moda olmaya müsait
Sen nerelisunn haçeeennnAt at bekliyorum
He valla doğruyu dedin cooYırtık kıyafetler modaysa buda moda olur
Senin neyin var kuzu rahatsızsinHe valla doğruyu dedin coo
Kuzum ben Zonguldakliyim ama 8 senedir İzmir'de yaşıyorum kuzumSen nerelisunn haçeeennn
Oooo iyimiş kuzuuKuzum ben Zonguldakliyim ama 8 senedir İzmir'de yaşıyorum kuzum
Grip heralde canım öyle boğaz yanması baş ağrısı halsizlik yatıyorum 2 gündür dün ateşim falan çıktı baya düşürdüm sonraSenin neyin var kuzu rahatsızsin
Ooo kurtuldun demek balımKolay gelsin ben bugünde hazırdanım
Aaaa öyle mikıs benim eşim antepli ya ben nasıl bilmem
Yerimmm vallahYeeee kuzucuğum benim
Evet canım pazartesi yaptığım yemekten kalmıştı. Dün kayınvalideye gittik. Sonra dönerken kv dede verdi yemek sağolaun. Bu akşam hem pazartesiden kalanları hemde onları yicez artıkOoo kurtuldun demek balım
Aaaa öyle misöğürme sor bakım eşine
Yerimmm vallah
Hadii yaaa tamda korona belirtisi amaaa inşaallahh değildirr kuzum çok geçmiş olsuunnGrip heralde canım öyle boğaz yanması baş ağrısı halsizlik yatıyorum 2 gündür dün ateşim falan çıktı baya düşürdüm sonra
Evet canım ya bakalım geçmezse giderim teste belki yada kendim öyle karantinaya aldım zaten kendimi bakcam öyle birşeylerHadii yaaa tamda korona belirtisi amaaa inşaallahh değildirr kuzum çok geçmiş olsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?