- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.650
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.201
Evett kuzumm öyle yaparsınn bi test ettircen busefer daha uziycak ama artık 1 hafta veriyolar karantina ben 15 gün kafayı yedimm şimdikiler gene iyiEvet canım ya bakalım geçmezse giderim teste belki yada kendim öyle karantinaya aldım zaten kendimi bakcam öyle birşeyler
Gelmiyor ki bazi etiketlerSen helee okadar etiket ediyorum beni niye görmiyinnn
Ne güzel benim annemin memlekeyidi çok güzelOooo iyimiş kuzuubende rizleiyim ama çerkezköyde yaşayruumm evlendiğimden beri tabii genelde ailemiz hep istanbuldaaa
Afiyet olsun canım benimEvet canım pazartesi yaptığım yemekten kalmıştı. Dün kayınvalideye gittik. Sonra dönerken kv dede verdi yemek sağolaun. Bu akşam hem pazartesiden kalanları hemde onları yicez artık
Bnde çok etiket yapıyorumGelmiyor ki bazi etiketler
kayınvalidem bilir onu bizim ki bilmezOoo kurtuldun demek balım
Aaaa öyle misöğürme sor bakım eşine
Yerimmm vallah
yolluyorumGelsin valla başımızın üstünde yeri var
He entep geliniyimDemek antep gelinisin
Rizemi kızNe güzel benim annemin memlekeyidi çok güzel
Orada büyüdüyseHe entep geliniyimgerçi rahmetli kayınpederim eskişehirliymiş. ben nedense eşim için hep antepli diyorum
yok orada da büyümemiş. İstanbul'da büyümüşte benim canım entepli olmak istiyor herhalde çok seviyorumOrada büyüdüyse
Ben zaten evdeyim canım test versemde eşim işe gidiyor diye vermek isterim. Ama ondada ben pozitif çıkarsam eşime 5 gün sonra isticekşer test. O 5 günde işe gitmesine de izin vericekler. 3 gündür rahatsızım zaten ben. Ne anlamı kalıyor eşimide karantinaya sokmadıktan sonra test vermeninEvett kuzumm öyle yaparsınn bi test ettircen busefer daha uziycak ama artık 1 hafta veriyolar karantina ben 15 gün kafayı yedimm şimdikiler gene iyi
Evet gitmek nasip olamadı kuzum merak ediyordumRizemi kız
Gelmiyo bazi etiketlerBnde çok etiket yapıyorum
Hastayım jouuPıçağu salarum ağzunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?