Olmadı şükür
Ne iş yapıyor herifin sabaha otururmusunuz yoksa başka şey mi olur bilemedim şimdi
hahaha 3 vardiyalı çalışıyor canım yok kızz allah cezanı hahahahahaha yok yokk film izliyoruz çünkü
yada uykumuzz gelmiyor uyuyamıyoruz bide buara hava hep nemli çok sıcak çok zor

hahaha 3 vardiyalı çalışıyor canım yok kızz allah cezanı hahahahahaha yok yokk film izliyoruz çünkü
yada uykumuzz gelmiyor uyuyamıyoruz bide buara hava hep nemli çok sıcak çok zor
niye kız,neden olmasın.
Burasıda sıcak hastane plajın dibinde sen düşün artık nemi sıcağı..

Reactions: Jou
Gerçek kahve tiryakilerini hiç etkilemiyor, ben ne kadar çay kahve içsemde uykum gelince uyurum. 5 dk sonrası Bile
haklısınn oda doğruu :/ beni bile etkilemiyorr o eskidendi herkes hep öyle derdi uykumuzu kaçırır diye şimdiki zamanlar uykumuzu kaçıramaz oldu

haklısınn oda doğruu :/ beni bile etkilemiyorr o eskidendi herkes hep öyle derdi uykumuzu kaçırır diye şimdiki zamanlar uykumuzu kaçıramaz oldu
Kafeininden çalıyorlar galiba hamile kalmadan önce günlük 3 4 Türk kahvesi içtiğim zaman bile banamısın demezdi. Şimdi 2 3 günde 1 anca içiyorum.

Reactions: Jou
Kafeininden çalıyorlar galiba hamile kalmadan önce günlük 3 4 Türk kahvesi içtiğim zaman bile banamısın demezdi. Şimdi 2 3 günde 1 anca içiyorum.
vuuuu günde 3 4 mü kızz fazlası zarar helee naptın öyleee

regl olduğum zaman kuzumm doktora gitcem bakalım nedicekk herhangi bi sorun varmıı
korona olmuştum ya ben bişe çıkıcak diye korkmuyorda değilim
AA koronayı ne zaman oldun ? Bir şey çıkmaz inşallah korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…