- 25 Ağustos 2019
- 62.208
- 119.137
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.721
hahaha 3 vardiyalı çalışıyor canım yok kızz allah cezanı hahahahahaha yok yokk film izliyoruz çünküOlmadı şükür
Ne iş yapıyor herifinsabaha otururmusunuz yoksa başka şey mi olur bilemedim şimdi
gece gece uykun u kaçırmasunnn heleeeNe edeyum da kahve yapacağum kendume(çakma rizece)
hahaha 3 vardiyalı çalışıyor canım yok kızz allah cezanı hahahahahaha yok yokk film izliyoruz çünkü
yada uykumuzz gelmiyor uyuyamıyoruz bide buara hava hep nemli çok sıcak çok zor
Gerçek kahve tiryakilerini hiç etkilemiyor, ben ne kadar çay kahve içsemde uykum gelince uyurum. 5 dk sonrası Bilegece gece uykun u kaçırmasunnn heleee
olabilirde olmayadabilirdeeeeniye kız,neden olmasın.
Burasıda sıcak hastane plajın dibinde sen düşün artık nemi sıcağı..
haklısınn oda doğruu :/ beni bile etkilemiyorr o eskidendi herkes hep öyle derdi uykumuzu kaçırır diye şimdiki zamanlar uykumuzu kaçıramaz olduGerçek kahve tiryakilerini hiç etkilemiyor, ben ne kadar çay kahve içsemde uykum gelince uyurum. 5 dk sonrası Bile
İnşallah canım hepimiz için iyi olur inşallaholabilirde olmayadabilirdeeee
aahh canım yaaaherşey güzell olcak bebeğim inan bana
sen ve bebişinnnnnnn iyi olunnnnn canımmİnşallah canım hepimiz için iyi olur inşallah
Kafeininden çalıyorlar galibahaklısınn oda doğruu :/ beni bile etkilemiyorr o eskidendi herkes hep öyle derdi uykumuzu kaçırır diye şimdiki zamanlar uykumuzu kaçıramaz oldu
❤⚘ ne zaman başlıyorsunuz tedaviyesen ve bebişinnnnnnn iyi olunnnnn canımm
vuuuu günde 3 4 mü kızz fazlası zarar helee naptın öyleeeKafeininden çalıyorlar galibahamile kalmadan önce günlük 3 4 Türk kahvesi içtiğim zaman bile banamısın demezdi. Şimdi 2 3 günde 1 anca içiyorum.
gece gece uykun u kaçırmasunnn heleee
regl olduğum zaman kuzumm doktora gitcem bakalım nedicekk herhangi bi sorun varmıı❤⚘ ne zaman başlıyorsunuz tedaviye
iç yavvv ne zararıı varrrUykum yok bugün pekyoksa içmezdim
Midem çok yanıyor yaaSen napion
İçerdim valla ne güzeldivuuuu günde 3 4 mü kızz fazlası zarar helee naptın öyleee
AA koronayı ne zaman oldun ? Bir şey çıkmaz inşallah korkmaregl olduğum zaman kuzumm doktora gitcem bakalım nedicekk herhangi bi sorun varmıı
korona olmuştum ya ben bişe çıkıcak diye korkmuyorda değilim
bi doğurda hele içersin kızzzzİçerdim valla ne güzeldi
Yaaa Allah korusun hepimizi ,inşallah herhangi bir hasar bırakmamıştır .bi doğurda hele içersin kızzzz
nisanda olmuştum korona canoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?