• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bide kucagımda memeyle cebelleşincee aktif oluyomuşum😂😂
Bunu sakın yapma tamam mı ! Sonra benim gibi meme reddi yaşama ,ben teli elime almadım yahut başka biseyle uğraşmadım ancak bu da meme reddine yol açan nedenlerden . Sakın yapma kuzum 🥰 bebisle ilgilendiren sonra alırsın hep

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Bunu sakın yapma tamam mı ! Sonra benim gibi meme reddi yaşama ,ben teli elime almadım yahut başka biseyle uğraşmadım ancak bu da meme reddine yol açan nedenlerden . Sakın yapma kuzum 🥰 bebisle ilgilendiren sonra alırsın hep
Aaa öylemiii oluyo kuzumm tamam yapmamm sen nedersen o 🤩

Ben diğer kızları da tanımayı çok isterdim Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Fatmazell @ASSOSyal birde pare ♥️ etiketleyemedim onu ama geçen.aylarda hamilelik doğum vs derken 🙏🏻 kızlar eminim sizlerde çok çok iyisiniz hepinizden o elektirigi burada bile aldım
Canım Bahar ben senden o elektriği hep alıyorum zaten😍💓 sadece denk gelemiyoruz bencee birde bende zaman problemi olduğundan geldiğimde herkesler gitmiş oluyor.Şimdilik Amerikadayım 3,5 ayım kaldı sonra dönüyoruz nasipse minnoşunda büyümüştür😍
Ben seni buraya girdiğim zamanlarda tanımıştım çiçeğim🌺 Hele o gebelik haberinde ağlamıştım😍 bizlere de hep umut olsunn annesii

hasher-happy-sticker.gif

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 Jou Jou @MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Hele gelin siz nerelerdesinizzz kalbim elimde sizi bekliyorum :süslü:
Etiketi daha şimdiii gördümm çiçeğimmmm yaa geldiimm ama sen gitmişindir 🥲❤️😍
kiss-hug.gif

hasher-happy-sticker.gif

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 Jou Jou @MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Hele gelin siz nerelerdesinizzz kalbim elimde sizi bekliyorum :süslü:
Dötüm de pireler uçuşuyordu bacım o saatte 😅😅😅
Mervenin ben hamile olduğunu da rüyamda görmüştüm daha transfer olmadan 😍 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye hatta kendisine yazarken o gün yazdım gördüğüm gün rüyamda hamileydim zaten ama demiştim benim rüyalarım genelde iyi de olsa kötü de olsa çıkar diye 🤤🙏🏻 şükürler olsun çıktı o da bende çok sevinmistik .
He ya pozitif olduğunu testlerden önce senden öğrendim diyebilirim 😁😁

Back
X