- Konu Sahibi Minnosprenses
- #38.261
İkinize de az kaldıCok güzell yaa kuzummm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinize de az kaldıCok güzell yaa kuzummm![]()
Öylemi diyosun kızzzz hahahaha bide hiç görünmüyormuşumİkinize de az kaldıdaha sizi burada çok az görürüz aynı ben gibi
Yani bu kadar faal olamazsınÖylemi diyosun kızzzz hahahaha bide hiç görünmüyormuşum![]()
Bide kucagımda memeyle cebelleşincee aktif oluyomuşumYani bu kadar faal olamazsınhele de çok istenen bebek uvvvv
![]()
Bunu sakın yapma tamam mı ! Sonra benim gibi meme reddi yaşama ,ben teli elime almadım yahut başka biseyle uğraşmadım ancak bu da meme reddine yol açan nedenlerden . Sakın yapma kuzumBide kucagımda memeyle cebelleşincee aktif oluyomuşum![]()
Aaa öylemiii oluyo kuzumm tamam yapmamm sen nedersen oBunu sakın yapma tamam mı ! Sonra benim gibi meme reddi yaşama ,ben teli elime almadım yahut başka biseyle uğraşmadım ancak bu da meme reddine yol açan nedenlerden . Sakın yapma kuzumbebisle ilgilendiren sonra alırsın hep
AferinAaa öylemiii oluyo kuzumm tamam yapmamm sen nedersen o![]()
Tamammm sana sorarımm tecrübelii annemmmAferinbana sor tamam mı sorduğun kisilerden olayım bebisle ilgili
Canım Bahar ben senden o elektriği hep alıyorum zatenBen diğer kızları da tanımayı çok isterdimTiniminimavihanim @Fatmazell @ASSOSyal birde pare
etiketleyemedim onu ama geçen.aylarda hamilelik doğum vs derken
kızlar eminim sizlerde çok çok iyisiniz hepinizden o elektirigi burada bile aldım
Ben seni buraya girdiğim zamanlarda tanımıştım çiçeğimAşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem(pcos+erkek infertilitesi)
Okumak isterseniz umut olsun diye buraya koyuyorum
@Fatmazell
Etiketi daha şimdiii gördümm çiçeğimmmm yaa geldiimm ama sen gitmişindir![]()
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou @MssPARE
Catlak-kurabiye Hele gelin siz nerelerdesinizzz kalbim elimde sizi bekliyorum
![]()
Pizza yapıp sonra yiyip geldimmm hadi şimdi bana bir limonlu soda![]()
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou @MssPARE
![]()
Dötüm de pireler uçuşuyordu bacım o saatte![]()
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou @MssPARE
![]()
He ya pozitif olduğunu testlerden önce senden öğrendim diyebilirimMervenin ben hamile olduğunu da rüyamda görmüştüm daha transfer olmadan![]()
Catlak-kurabiye hatta kendisine yazarken o gün yazdım gördüğüm gün rüyamda hamileydim zaten ama demiştim benim rüyalarım genelde iyi de olsa kötü de olsa çıkar diye
şükürler olsun çıktı o da bende çok sevinmistik .
Hahahahaha ayyy gife çok güldümmmEtiketi daha şimdiii gördümm çiçeğimmmm yaa geldiimm ama sen gitmişindir
![]()
Offff pizzamı aayyyy lavaş pizza da yapardım ben ne güzel olur duPizza yapıp sonra yiyip geldimmm hadi şimdi bana bir limonlu sodacanımsın Fatmammm
![]()
![]()
Çokk dadlıuu joummmm demiiHahahahaha ayyy gife çok güldümmm
Offff pizzamı aayyyy lavaş pizza da yapardım ben ne güzel olur du![]()
Heee kuzzz bide hızlı hızlı opüyor hanii opeyimde git gibiÇokk dadlıuu joummmm demii![]()
Heee kuzzz bide hızlı hızlı opüyor hanii opeyimde git gibi![]()