- Konu Sahibi Minnosprenses
- #38.341
Tanışıyor muyuz aşkım ?aynennn aşkımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanışıyor muyuz aşkım ?aynennn aşkımmm
HahahahahahTanışıyor muyuz aşkım ?![]()
Şimdi oturdu latte
Nebilem yaa kuzuAllah allah hava çok sıcak ondandır belki canım
Is güçmü aşkooŞimdi oturdu latte![]()
Aynen öyle canım temizlik .Is güçmü aşkoo
Oovvvvv kolay gelsin kuzu bugün herkes iş güçte ha bende daha yemek edecem de üstümde sanki öküz oturmuşAynen öyle canım temizlik .
Daha markete gidicem yemek yapıcam
Ne yemek var akşamaNebilem yaa kuzu![]()
Bugün pazartesi ondanOovvvvv kolay gelsin kuzu bugün herkes iş güçte ha bende daha yemek edecem de üstümde sanki öküz oturmuş![]()
Karnıyarık cacık çorba bebişimmNe yemek var akşama![]()
Hahahahah pazartesi sendromuna girdik doğru bugün pazartesi herkesi göremeyizBugün pazartesi ondan![]()
Oh mis afiyet olsunKarnıyarık cacık çorba bebişimm
Sen de ne var![]()
Ooooo hazırr bugün yavvv kafa rahat o zamanOh mis afiyet olsun
Bende de cumartesi ben iftara almıştım ya ondan kalmıştı yemek dünde biz başka yere gittik yenilmedi onları yicez bugün ezogelin tavuk sote beyti pilav börekte var![]()
He valla evde temizdi çok iyi geldi canımOoooo hazırr bugün yavvv kafa rahat o zaman![]()
AşkiletaaammmmmCanimm![]()
Amaaa senin iş tamamda bugün kimsecikler yokHe valla evde temizdi çok iyi geldi canım![]()
Çünkü bayram az kaldı bebek,Herkese işe düştüAşkiletaaammmmm
Ayyygalibaa kızzz o gelmedi aklımaaÇünkü bayram az kaldı bebek,Herkese işe düştü![]()
Ama yeni uye olduğu belli ya .Hahahahahahbende diyorum nerden tanıyor bunu hahahaha nurcum güldürdün bu halimle beni allahta seni güldürsünn
![]()