• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 çocuğum var 🌸🌸 erken yaşta anne oldum bir salaklıkla evlendim genç yaşta bilirsiniz asabilik😒 şimdiki aklım olsa asla😭 1. Kocamdan 1 çocuğum oldu kendisini çok seviyorum💗💗 sonra 2. Kocamla tanıştım hemen evlendik onunla da ama bu sefer pişmanlık yok tabiki ikizlerimiz var onunla da 🌸🌸🥺🥺 tek sorun şu kocamın vegan olması ay çocuklar ayrı yemek seçiyor ne sebze yiyorlar kocam ayrı seçiyor ne et yiyor ben arada kalıyorum gerçekten🤣🤣 sizin çocuk var mı??
Kendisini derken 1 ci kocandan çocugunuzu seviyorsunuz demii eski kocanızı aramıyorsun
2ci kocanla sanırim biraz sıkıntı var cocuklarla öyle olunca maalesef yemek konusunda eve tencere bile yetmiyo

Kendisini derken 1 ci kocandan çocugunuzu seviyorsunuz demii eski kocanızı aramıyorsun
2ci kocanla sanırim biraz sıkıntı var cocuklarla öyle olunca maalesef yemek konusunda eve tencere bile yetmiyo
Ay tabiki çocuğumu seviyorum🤣🤣 1. Kocama asla asla asla ne geri dönerim ne de ararım 😒😒

• Beğen
Reactions: Jou
Baya çektirmiş seni demekkii😒😒😒 simdiki yuvanda mutluysa süper 🤗🤗 demeyi unuttum ilk hamileliğim canım
Ayy canım Allah sağlıklı büyütsün senin adına çok sevindimm😊💗💗 hayatım sormak uygun kaçar mı bilemedim ama yaşın kaç🌸💗

• Muhteşem
Cok teşekkürlerr evett 2buçuk sene içinde sonunda bi tutunma oldu çok şükür yaşım 28 🤗
Ay çok sevindim hayatım💗 ben de 30 yaşındayım yakınmış yaşlarımız😊😊 cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin🥺🥺

• Muhteşem
Ay çok sevindim hayatım💗 ben de 30 yaşındayım yakınmış yaşlarımız😊😊 cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin🥺🥺
Ay hanımlar selamlarrrrrr, bende biraz konuya dalmış bulunmaktayım galiba hahayt neyse, hanife hanım bende 4. kocamı boşadım 5 çocuğum var şimdi 5. kocamla evlenicezzzz🥰😍🥰😍🥰😍❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌸💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍

Back
X