- 25 Ağustos 2019
- 62.632
- 120.409
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.541
Linçli biyerrAyy bdv ne
heee kızzz gene iyi durduuu bi durmayykiii
yemin ederim değiliminşallahhh irkek değilsinnn
Tam heyecanlıı yerdeÇay faslı şimdii kurabiyemmm
Gelirker birazdan
görüşecezzzyemin ederim değilimses kaydı atabilirsem atıyım sizi endişeye düşürmek istemiyorummm
Hanımlar, rahatsızlık verdiysem özür dillerim, benim amacım azcık kafa dağıtmaktı, sizleri sevmiştim ama belliki siz beni sevmediniz, ben dediğiniz mahmutlardan falan değilim bdv ne bilmem ama sizi sevmiştim, bir hatam olduysa affola, benim 4 tane evladım var, halim vaktim yerinde rabbime şükür, sadece arkadaşım olsun istemiştim, neyse iyi akşamlar hepinize
ama sana bi tık inanıyor gibiyim de bilemedimmyemin ederim değilimses kaydı atabilirsem atıyım sizi endişeye düşürmek istemiyorummm
Valla bacım öyle bir giriş yaptın ki sendeHanımlar, rahatsızlık verdiysem özür dillerim, benim amacım azcık kafa dağıtmaktı, sizleri sevmiştim ama belliki siz beni sevmediniz, ben dediğiniz mahmutlardan falan değilim bdv ne bilmem ama sizi sevmiştim, bir hatam olduysa affola, benim 4 tane evladım var, halim vaktim yerinde rabbime şükür, sadece arkadaşım olsun istemiştim, neyse iyi akşamlar hepinize
Maşallah abla Bereketlisin epeyAy hanımlar selamlarrrrrr, bende biraz konuya dalmış bulunmaktayım galiba hahayt neyse, hanife hanım bende 4. kocamı boşadım 5 çocuğum var şimdi 5. kocamla evlenicezzzz
valla ne diyim haklısınız ama şu bdv ne anlamadımValla bacım öyle bir giriş yaptın ki sendeşüphelenmekte haklıyız
Bdv de bir derdim var bölümü
Oraya giren banlanmadan çıkamıyoren iyi MssPARE bilir
Biri ban mi dedi ramazanda almayım diye köşe bucak kactim valla kendimi zor tuttumValla bacım öyle bir giriş yaptın ki sendeşüphelenmekte haklıyız
Bdv de bir derdim var bölümü
Oraya giren banlanmadan çıkamıyoren iyi MssPARE bilir
bir tık fazla kokoş girmişim affedersinizMaşallah abla Bereketlisin epey
Bir derdim var bölümüvalla ne diyim haklısınız ama şu bdv ne anlamadım
Bir derdim var canım derdini yaziyom oraya sonra gelsin yorumlar gelsin banlar ve linç timevalla ne diyim haklısınız ama şu bdv ne anlamadım
Amann paremmm kal kaldığın yerdeeBiri ban mi dedi ramazanda almayım diye köşe bucak kactim valla kendimi zor tuttum
Bu sefer kaç giderim belli değil❤
Ya ben senin yerin ya tinosum benim türlü türlü insanlar diyorBir derdim var bölümü
Her çeşit insanın bulunduğu türlü türlü konuların işlendiği bazen gerçek bazen trol böyle yaniii
Hahhaha perim bende diyorum nerde bu goca diyeMaşallah abla Bereketlisin epey
Benn senni daha çokk yiriimm severiiimm paremmmYa ben senin yerin ya tinosum benim türlü türlü insanlar diyor❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?