- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.501
Kendimizden bile şüphe eder olduk cocom yaffGörmeden duymadan inanmayız
Nasıl dalmışım gitmişimm gözüm kararmış trollendim ben kubişs
valla gerçek misin derken mahmut değilim
Ahahah hayat utansınKendimizden bile şüphe eder olduk cocom yaff
Oyy yafrum ya kıyamamNasıl dalmışım gitmişimm gözüm kararmış trollendim ben kubişs
YapalımmmmmAhahahahaha hadi eline fırsat geçti onlara yapalım elço
Ha Kezban ha Hanife ha Ayşe şu an hepsi aynı lacivertiO kezbandı
Geridennn geldimmm ama yetiştim cocommAlilere Mahmut emmilere Murtaza emmilere slm olsun ilahi kızlar
Catlak-kurabiye @MssPARE Tiniminimavihanim Jou
Ben köşede çekirdeğimi aldımm tinnoşummm
Aha bu moddayımmmm
Kezban küstü bizeHa Kezban ha Hanife ha Ayşe şu an hepsi aynı laciverti
VallahaaOyy yafrum ya kıyamamkeşke önce fark etseydim
ay ben de valla bi adım geçiyo da yetişemiyorumKendimizden bile şüphe eder olduk cocom yaff
Benden zarar gelmez, dedim ya sevdim sizi))))
Bayansan sorun yok bacımay ben de valla bi adım geçiyo da yetişemiyorum60 yaşında gibi hisettim ama alışıcam
dur dur bana mı diyorsunuz Seda sayan çakması kezboşa mıKız yazmış ya kaçıncı kocam diye
He ben sana sordum neden karmakarışık bir ilişkin var diyedur dur bana mı diyorsunuz Seda sayan çakması kezboşa mı
Bayansan sorun yok bacım
Bak hepimiz evli barklı karılarız
ay yok karma karışık ilişkimHe ben sana sordum neden karmakarışık bir ilişkin var diye
Oo burası kk burada Mahmutlar doğuruyor da adetleri de oluyor hahahabi mahmut sanılmadığım kalmıştı gerçekten valla bayanım bacıcığım 3 çocuğum var diyorum ne zamandan beri mahmutlar doğurup 3 çocuk bakıyor
Hee amin aminay yok karma karışık ilişkim2 kez evlendim 1’inde gençtim boşandım şu anki kocamla da Allah bozmasın huzurluyum hayatım kocam vegan bi ona yanıyorum karı koca kebapçıya gidemedik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?