- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.601
Aynen bu kobra murata çok benzettim gifi hahahaha
Vallaha aynı anda gelince şasırdım kızz nebileyimmTesadüff olduuu joummm heyecanın ortasına düşüverdiiimmm
Aminnn aminnnn bitanemmm hepimizee bereket mutluluk getirisnnnİnşallah geldiğiniz yerde de mutlu huzurlu bebişli olursunuz aminnn
Bu şehir size iyi gelir inşallah
Beni bulana aşk olsumMinnosprenses acilen o ses kayıt için link gönder bannnaaaaaaaaa
kızım nerdesin sen bi yoh oldun gittin yaaaaa
Günaydın aşkooBeni bulana aşk olsum
Ahahaha elço ya aman yemek ütü temizlik gardrop derken bu saat olduGünaydın aşkoo
Yaz temizliğine başladım kuzumMinnosprenses acilen o ses kayıt için link gönder bannnaaaaaaaaa
kızım nerdesin sen bi yoh oldun gittin yaaaaa
Maşaallahh maşaallahhh hafta içi çalışmalar evdenAhahaha elço ya aman yemek ütü temizlik gardrop derken bu saat oldu
Iyi ettin kuzumm tahmin etmiştimmYaz temizliğine başladım kuzum
Ahhah biliyorsın hafta içi eb işçisiyimMaşaallahh maşaallahhh hafta içi çalışmalar evden
Iyi ettin kuzumm tahmin etmiştimm
Tabii tabiiAhhah biliyorsın hafta içi eb işçisiyim
Ayyy evet bence çok mantıklıı gittikçe kavruluyor artık adanaÇok sıcak olmadan bitireyim elçom ya
Ohoooooo benden beter bu da
Baştan oku
Evet kuzum hem bayram temizliği hem yaz dedim bitsin çıksın aklımdanAyyy evet bence çok mantıklıı gittikçe kavruluyor artık adana
Büyük bi rahatlık oluyor geçen haftada ben hallettim evii iyi oldu ağırlaştım bende artıkkEvet kuzum hem bayram temizliği hem yaz dedim bitsin çıksın aklımdan
İyi yaptın canım az kaldj bu mayıs ayı daha bir zor olur artık bebeğin gelecek dünyaya hazırşık yapıyprBüyük bi rahatlık oluyor geçen haftada ben hallettim evii iyi oldu ağırlaştım bende artıkk
Evett kuzuşumm 3cü triemster gerçekten zor ani krampların oluyor ağrın falan çoktüm iyice bugünden itibaren hayırlısıyla vaktiyle gelsiin bakalimmİyi yaptın canım az kaldj bu mayıs ayı daha bir zor olur artık bebeğin gelecek dünyaya hazırşık yapıypr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?