- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.621
Sorma kuzum ya bu bayram bana yaramadıOhoooooo benden beter bu da
Bdv de gördüm az okudum yorumları burda da erkekler sarmış mı sonuç ne onu bilemedim hamişBaştan oku
Erkekmi değilmi belli değil kuzuşumm bi şüphe aslında amaa bilemedim kızlar şüpheleninc ebende şüphelendimSorma kuzum ya bu bayram bana yaramadı
Bdv de gördüm az okudum yorumları burda da erkekler sarmış mı sonuç ne onu bilemedim hamiş
Biz bize yeteriz joum kimseye aşkım canım deditmeyin yaaaâaaErkekmi değilmi belli değil kuzuşumm bi şüphe aslında amaa bilemedim kızlar şüpheleninc ebende şüphelendimbian hayatımlı aşkımlı deyince insan bi tuğaf oldukimileri güveni sarsınca başına gelince kime ne nasıl güveneceğini şasırıyor maaleseff
Bir bakmışsın prenses gelmişEvett kuzuşumm 3cü triemster gerçekten zor ani krampların oluyor ağrın falan çoktüm iyice bugünden itibaren hayırlısıyla vaktiyle gelsiin bakalimm
Ne bayramıSorma kuzum ya bu bayram bana yaramadı
Bdv de gördüm az okudum yorumları burda da erkekler sarmış mı sonuç ne onu bilemedim hamiş
Hz. İsa'nın ölümü Paskalya bayramı vardı kuzum 4 gün izinli idi her yer malum koca da olunca evde pek fazla aktif olamadım kaçırdım bu askam ki gırgırı hahahsshBir bakmışsın prenses gelmiş
Ne bayramı
İki arkadaş aynı anca geldii ikiside yeni üye sonraa ikiside biraz değişik gelincee kuzummm bizde şüphelendikkk
Sizi gidiiiiiii siziiii gözünüzden kaçmaz hiç öyle şeylerİki arkadaş aynı anca geldii ikiside yeni üye sonraa ikiside biraz depşik gelincee kuzummm bizde şüphelendikkk
Sizi gidiiiiiii siziiii gözünüzden kaçmaz hiç öyle şeyler
Kapatalım gidelim bu topicden bizim topiğe kızzzz ne ara geldik biz burayaNeysee konuyu dağıtalım benceee en güzeli Linnooşşşş
Seda Sayan değilseniz Türkiye’de hiç bir erkek 36 yaşında 4 kere boşanan bir kadının 5. Kocası olmayı kabullenmez. Ben 1 kere boşandım. Onda bile pek çok erkek annesi mırın kırın etti. Hiç inandırıcı değilsiniz.Ay hanımlar selamlarrrrrr, bende biraz konuya dalmış bulunmaktayım galiba hahayt neyse, hanife hanım bende 4. kocamı boşadım 5 çocuğum var şimdi 5. kocamla evlenicezzzz
Yaaa deliiiAynen bu kobra murata çok benzettim gifi hahahaha
Vallah kuzum bu devirde evlenmek çok zor bizimde nasip olursa kaynın biri evlenecek inşallah amaYaa görümce oluyorum muciZem oluyorum ama görümce daha kendine hiçbirşey almadı bana tüh napcam bilmiyorum bayramdan sonra zamlı alcam
yokne kusuru teesüf ederim. Haklısınız sizde çok fake var burda.kesbykesbyson hanifee_el
Amacımız sizleri kırmak değil
Burada gerçekten yenisinizdir belki
Ama o kadar şey gördük ki sizde öyle giriş yapınca haklı olarak şüphelendik
Ki bir yerde 4 çocuğum var diyip bir yerde 5 diyince insanın kafası haklı olarak karışıyor. Neyse kusura bakmayın
Öncelikle hanımefendi siz tüm türk erkeklerininin temsilcisi misiniz? Size ne beni kimin kabul ettiğinden? Benim eski kocalarımın aileleri hep beni sevgi saygıyla kucakladı. İnanıp inanmamak size kalmış birşey tabiki ama ben yine de bir açıklık getireyim istedimSeda Sayan değilseniz Türkiye’de hiç bir erkek 36 yaşında 4 kere boşanan bir kadının 5. Kocası olmayı kabullenmez. Ben 1 kere boşandım. Onda bile pek çok erkek annesi mırın kırın etti. Hiç inandırıcı değilsiniz.
Günaydın öznuuşummgünaydınlar kızlarrr
canımmm tinişimm naberGünaydın öznuuşumm
Günaydınnnn, hepinize iyi günler diliyorumgünaydınlar kızlarrr
İyimmm çiçeğimmm napımm sahuru yapıp yatıcam birazcık vakit öldürmeceecanımmm tinişimm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?