• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapmadım ozmom ya :KK70:
ikisi birbirine girdi ikisine ayar verdim biri alınmadı diğeri alındı
buda bana yakın en alınmaması gereken kişi diye.. alındı.. alınınca benm şarteller attı saydırdım :KK70:
ahahahahh ikisi kim oliiiyii :KK53: olabiliyor arada öyle şeyler yapmayın etmeyin büyüyünce unutursunuz 🤣😂

iyi ki geri döndün cnm.. ben burada çok destek gördüm. köstek olanlarda oldu burası ilginç bi yer ama annelik yolunda insan çevresindekilere anlatamadığını burda anlatıyor.. soruyoruz öğreniyoruz... içimizi döküyoruz
kız içimize at at at nereye kadar... patlarız vallahi.. kaldıki hormonlarımız horon tepiyor resmen stresli olunca...
iyisimi burda anlatıp oh be rahatladım demek :KK70: ben hep o gözle baktım o süreçte..
hiç üzülme... sabrın sonu selamet... Rabbim en güzel vaktini bekliyor...
insan keseye değil o testteki çift çizgiye bile aşık oluyor resmen.. anlıyorum seni ne hissettiğini
ama olacak.. o kedi buraya gelecek :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hahaha değil mi . Evet canım ben de çok sevdim burada çok tatlı kızlarla tanıtmştim.. gülüyoruz ağlıyoruz sinirleniyoruz rahatlıyoru şaka Maka birsürü bir şey paylaşıyoruz.. ben çok samimi ve içten hepsine birer birer çok değer veriyorum 🥰🥰

Burada destek görmek ve destek olmak çok mutlu ediyor beni ve motive ediyor ..

Olumsuz olanlara bile olumlu yaklaşıyorum inanki hasta ruhlu insanlara yapacak birşeyim yok Allah'tan şifa dilerim 😂

Hahaha değil mi . Evet canım ben de çok sevdim burada çok tatlı kızlarla tanıtmştim.. gülüyoruz ağlıyoruz sinirleniyoruz rahatlıyoru şaka Maka birsürü bir şey paylaşıyoruz.. ben çok samimi ve içten hepsine birer birer çok değer veriyorum 🥰🥰

Burada destek görmek ve destek olmak çok mutlu ediyor beni ve motive ediyor ..

Olumsuz olanlara bile olumlu yaklaşıyorum inanki hasta ruhlu insanlara yapacak birşeyim yok Allah'tan şifa dilerim 😂
kız ben onları Allaha bile havale etmiyorum
atmosfere bile karışamazlar :D

ahahaha piki uslu bir çocuk olacağım 😂🤣
şirinleri göreceğine inanıyorum :D

Valla ben sabahları servise yollayıp bir tur daha uyuyorum. Sonra da başlasın temizlik. Öğleden sonrada işe gidiyorum valla🌺❤️
ay ben de öyle 9 yaşındakini servise verip 3 yaşındakilerin kalkmasını bekliyorumm💗 kalkınca da onları kreşe götürüyorum orda bana da iyi geliyor😊😊

Ah ne güzel bir kavuşma olmuştur😍😍 bizde sorunda yok aslında stresim var birde sağlık personeli oldugumdan çoğu şeyi bilmek yoruyor bazen diyorum keşke bu kadar bilmeseydim☹️
Yaza kadar devam sonra direk tüp bebek düşünüyorum artık canımm
Evet ya zigota kadar herşeyi bilmeseydik iyidi 🤣🤣🤣

Bilgimiz ilişki ile sınırlı kalmalıydı🤣🤣🤣🤣

ay ben de öyle 9 yaşındakini servise verip 3 yaşındakilerin kalkmasını bekliyorumm💗 kalkınca da onları kreşe götürüyorum orda bana da iyi geliyor😊😊
Dimi dimi, benim bir oğlum 15 yaşında diğeri 9, kızlarım da biri 6 yaşında diğeri 3, allahtan hepsi birbiriyle çok iyi anlaşıyorlar🙏🏻😘❤️

Back
X