• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepimizeee nasip etsiinn öznuşummm bu duygudan rabbim hiçbirimizi geri bırakmasın🤲🏻😍❤️🦋🥰
amin bebekimmm inşallah ama sağlıkla olacaksa tabii. ilkinde öyle bişey yaşadığım için ne demek olduğunu biliyorum o yüzden rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin 😍

amin bebekimmm inşallah ama sağlıkla olacaksa tabii. ilkinde öyle bişey yaşadığım için ne demek olduğunu biliyorum o yüzden rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin 😍
Aminnn aminnn kuzumm kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla Rabbim nasip etsiin bizleree😍😍😍💜💜💜🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hahahah vallaha bende hep söylerim evde de ultrason olsa artık doktora neyn gitmek hak getire 🤣🤣🤣🤣

O değil de şey var ama kalp atışı dinleme cihazı.. 🤣🤣🤣🤣
Hele ben yumurtlama haftasından sonra içimde neler olup bitiyor meraktan çatlıyorm kuzum😂😂 Doppler den bahsediyorsun o aklımda 🐥🐥😍😍

Kuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz. :KK68: :KK68: . kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk 🤣🤣🤣🤣
Tabi sizde haklısınız😔

Kuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz. :KK68: :KK68: . kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk 🤣🤣🤣🤣
hayatım ben anlamadım ben de yeni üyeyim diye herhalde kandırıyorum sandınız 😅😅 konuya da çok hakim olamadım doğrusu karışık biraz💗💗

Hoşbuldum balım nasılsın ❤️🥰

Sahur yapıp uyuyorum 3 te uyudum normal 😂😂😂😬 nasılsın prenses nasıl 🥰

Günaydın bitanem uyumadın mı sen hâlâ 🥰
Bugun sahuru yapıp öyle yatayım dediim bebeğimm😍😍 kk müptelası oldum çıkamıyom😂

Back
X