• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar oruçlu olanınız var mııı🌸🌸😅😅 iftara ne önerirsiniz(mümkünse etsiz vegan şeyler kocam vegan💗😭)
Şükür rabbime oruçluyum evet, instagramda güzel sayfalar var ordan bakabilirsiniz isterseniz😘 Derya Jerdeve bakabilirsiniz, Cookingwithlynja var çok güzel tarifleri ve yemekleri var bakabilirsiniz🥰😘

Şükür rabbime oruçluyum evet, instagramda güzel sayfalar var ordan bakabilirsiniz isterseniz😘 Derya Jerdeve bakabilirsiniz, Cookingwithlynja var çok güzel tarifleri ve yemekleri var bakabilirsiniz🥰😘
Allah kabul etsin hayatım😊 ben de refikanın mutfağını çok seviyorum iştah açıyor resmen elimden gelse ben de hesap açıcam ama ikizlerle bir de 9 yaşındakiyle zor😅😅💗🥰

Tinnoşum söz verdiğim gibi 😅😅 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Zabahaaa Müslüm baba ile uyanıyoruz 😅😅
Bizi bizden alan kk utansın 😅😅
Günaydın ballar, badem şekerleri, canlar fıstıklar, fıstıklı baklavalar, elmalı kurabiyeler😍😍

Burada kimler var bilmiyorum
Etiket etmeye kalksam kesin unuturum herkesi 😅😅
İşte topluca günaydın 😍😍😍🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

Allah kabul etsin hayatım😊 ben de refikanın mutfağını çok seviyorum iştah açıyor resmen elimden gelse ben de hesap açıcam ama ikizlerle bir de 9 yaşındakiyle zor😅😅💗🥰
Refikayı da biliyorum evet, ama ne zaman onun tarifini yapsam tutumuyo bende, ölçüleri yanlış yazıyo herhalde🙂

Dün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftada 🥰❤️ bauramda geldi iki temizlik nirden biter 🥰
Bendee hep bu kafadayım minnoşumm bu işi gene ben yapacam en azından yaparım kaygısından olurum derim😍

Back
X