• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baloncuk oruçlu olmasam fena düşüncelerim var
Çok fena hemde Bdv konu içine etiket edip kacasim var
Ama dua grupları bitsin bir ban alırsam bur hafta yokum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sakınnnn sakıınnn daha dün konuştuk bebeğimmsu😂😂😂😂😂😂

Baloncuk oruçlu olmasam fena düşüncelerim var
Çok fena hemde Bdv konu içine etiket edip kacasim var
Ama dua grupları bitsin bir ban alırsam bur hafta yokum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
sen gidince dua grubu perte çıkıyor :D gitmeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğ

Ayol uyardığınız iyi oldu🤣Ama galiba yanlış anlaşıldım. 4 Kocam yok 4. evliliğim var 2 kocam oldu 2 defa evlendim ikisiylede affettimiştim zamanında ama şimdi aslaa🙏🏻
Bu daha fena sen niye af ediyon denenmişi deniyon Dan bir girerler seyreyle cümbüşü :KK70: :KK70: :KK70:

Yalan yok bana denk gelsen bende yazarım👍 orası açınan yer değil 🤣🤣🤣🤣

kızlarr size 3 yaşındaki ikizlerimle ilgili bir şey danışıcam da 3 yaş civarı çocuğu olan var mıı🌸🌸

4 evliliğiniz 2 kişiyle ya
neden çift çift
hadfi biriyle tamamda ötekidemi çift
Şöyle, ben 86 doğumluyum. 2006 da evlendim 1.kocamla oğlum oldu 2007 de 15 yaşında şuan sonra boşandık ama sonra affettim yine evlendim ikinci oğlum oldu 2013 te 9 yaşında şuan. Sonra yine boşandım. İkinci eşimle 2015 te evlendik büyük kızım oldu 7 yaşında sonra yine boşandık 2019 da barışınca da kızım oldu 3 yaşında şuan

Şöyle, ben 86 doğumluyum. 2006 da evlendim 1.kocamla oğlum oldu 2007 de 15 yaşında şuan sonra boşandık ama sonra affettim yine evlendim ikinci oğlum oldu 2013 te 9 yaşında şuan. Sonra yine boşandım. İkinci eşimle 2015 te evlendik büyük kızım oldu 7 yaşında sonra yine boşandık 2019 da barışınca da kızım oldu 3 yaşında şuan
okurken beynim yandı :silah::silah::silah::silah:

gidip kocamı boşayasım sonra bidaha evlenesim var anlamak için

en başta da 5. kocam falan dedim de şaka yapmıştım

Back
X