- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #38.861
Ben seni sade seviyorum ama ceviz de atarım üstüneCevizli tahinli çok güsel olurummmm![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni sade seviyorum ama ceviz de atarım üstüneCevizli tahinli çok güsel olurummmm![]()
![]()
adınızı felan yazmadınızDermatoloğum evet![]()
Diğer topikteki mesajları alıntılanmışın mucizem olsunn hepsi bizim sayılırAhahahaha o nasıl Bi giriştir looo
![]()
Senden tatlı yapasım geliyore ehehehehe![]()
yaşlılıkDiğer topikteki mesajları alıntılanmışın mucizem olsunn hepsi bizim sayılır![]()
Allah artık huzuru versin hayatım koca kalmadı ülkedeŞöyle, ben 86 doğumluyum. 2006 da evlendim 1.kocamla oğlum oldu 2007 de 15 yaşında şuan sonra boşandık ama sonra affettim yine evlendim ikinci oğlum oldu 2013 te 9 yaşında şuan. Sonra yine boşandım. İkinci eşimle 2015 te evlendik büyük kızım oldu 7 yaşında sonra yine boşandık 2019 da barışınca da kızım oldu 3 yaşında şuan
Bu platformda yeni üye eski üye diye bir ayrımcılık olması gerçekten çok saygısızca. Zaten buraya giriş yapmamın sebebi insanlarla sohbet edebilmek, hissettiklerimi paylaşabilmek. Bunun neresi yanlış gerçekten anlamıyorum.Yine yeni üye
Burası kk nin giriş kapısı oldu bizde sanki eleyip salıyoruz kapıdan içeriye
Allah'ım bu nasıl büyük bir sorumluluk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet klinik benim randevularım daha başlamadı. Öğlen başlıcakadınızı felan yazmadınız
arar telefonda görüşürdük
hekimler öyle buraya cok gelmiyorlar gelseler konuşmuolar konuşkansınız
telefonda da konuşurduk
Cümlemize hayatımAllah artık huzuru versin hayatım koca kalmadı ülkedeşaka bi yana Allah kolaylık versin bebeğim çocuklarına da
![]()
tmm işte aramak için dedimEvet klinik benim randevularım daha başlamadı. Öğlen başlıcak![]()
Ben seni sade seviyorum ama ceviz de atarım üstüne![]()
hayatım ilk geldiğimde bana da bi tuhaf bakıldı ama alışılıyor ön yargı var haliyle sapığı falan çok ülkeninBu platformda yeni üye eski üye diye bir ayrımcılık olması gerçekten çok saygısızca. Zaten buraya giriş yapmamın sebebi insanlarla sohbet edebilmek, hissettiklerimi paylaşabilmek. Bunun neresi yanlış gerçekten anlamıyorum.
Bende bian nezaman geldim oldumDiğer topikteki mesajları alıntılanmışın mucizem olsunn hepsi bizim sayılır![]()
açıkçası randevularım dolu mayıs ayına kadar, ama sohbet için arıyabilirsiniz. Gerçi burdan yazışıyoruz ama neysetmm işte aramak için dedim
öğlenden önce arıyamıyormuyuz?
Piii nettiniz hatunlara az misavirperver olun yaffAkşam kezbanla ne muhabbetler oldu haberin yok tabiki![]()
Yaaaaa askskdkdldadınızı felan yazmadınız
arar telefonda görüşürdük
hekimler öyle buraya cok gelmiyorlar gelseler konuşmuolar konuşkansınız
telefonda da konuşurduk
Hahahaha gerçek mii Bi alıntı yapıyorum sonra koştur koştur bişi yapıyom açıyom ortaya koyveriyom alın işteDiğer topikteki mesajları alıntılanmışın mucizem olsunn hepsi bizim sayılır![]()
Ajssjsjdk eh gocadım gariyaşlılık![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haklısınız Hanife Hanım, burdan kızlara yürüyen haysiyetsizler varhayatım ilk geldiğimde bana da bi tuhaf bakıldı ama alışılıyor ön yargı var haliyle sapığı falan çok ülkenin![]()
sohbet için ya.. merak ettm bu kadar cana yakın doktor kim dieaçıkçası randevularım dolu mayıs ayına kadar, ama sohbet için arıyabilirsiniz. Gerçi burdan yazışıyoruz ama neyse![]()
Başımız döndü bebeğsiiimmmm bir ora bir buraaaBende bian nezaman geldim oldum![]()
Hepimiz heryer de olabilerezBende bian nezaman geldim oldum![]()
Piii nettiniz hatunlara az misavirperver olun yaff
Yaaaaa askskdkdld
Hahahaha gerçek mii Bi alıntı yapıyorum sonra koştur koştur bişi yapıyom açıyom ortaya koyveriyom alın işte![]()
![]()
Ajssjsjdk eh gocadım gari![]()