Ne alaka sesiniz ne yapıcaz sizin ben muhatap olmam şüphe uyandırıcı şuan yaştığınız diğerleride beni ilgilendirmez
O zaman venle muhattap olmayın daha fazla. Bende size fazla meraklı değilim. İyi güneler diliyorum aranızdan da çekilitorum.

ya bişey diecem ben gerçekten yeni gelen her arkadaşı ayrı ayrı içimize alalım sohbet edelim tanışalım istiyorum...
çünkü hepimiz yeniydik ve onların ne hissetiğini anlıyabiliyorum...
elbette erkekler yüzünden ön yargılarımız var..
ama onun dışında erkek olmayıp olduğundan farklı görünenleri anlıyamıyorum.. görünmek isteyenleri daha doğrusu...
neysem oyum yani.. neden hayal dünyamı anlatayım..
yüzünü göstermek zorunda değilsin... adını söylemek zorunad değilsin..
yaşadığın şehri vs göstermek söylemek zorunda değilsin...
ama burda gerçekten gönülden dertleşmek isteyen.. yardıma ihtiyacı olan kadın varkende dalgaya alamazsın bence..
işte buna çok sinir oluyorum...

şimdi amacım tartışmakta deil ama hanımefendi kliniğinz var ve mayıs sonuna kadar randevuları dolu olan tatlı konuşkan bir hekimin mutlaka hekimler sitesinde en azından adı olur...
bağışlayın beni ama böyle olmak yerine merhaba ben yeni üyeyim tanışalım ev hanımıyım yada ne bileym işte neyse demek daha doğru
ay ne biriktirmişim içimde..
az önce MssPARE MssPARE ye saygısızlık denildiği için biraz patladım sanırım

hoscagalın gidiom ben :KK70:
Hayır patlamadım açıklama yaptım senin dediğinin farklı şeklini dedim erkekler yüzünden ve kk da yaşanan olaylar yüzünden Bdv cinselliğe hamilelik bölümüne yeni üyelerin konu açmaları yüzünden on yargılarımız hepimizin var
Evet konuşuyor konuskan biri aramıza girdi sohbete girdi bende gerekli uyarıyı yaptım diğer arkadaşlar gibi sitede ismini soy ismini deme 4 kez evlendim deme ayrıntılar verme dedim ha buna uyarbuymazbherkesin kendi keyfi diğer arkadaşa üye olmak suçmu saygısızlık dedi bu sana özel değil bizlerede yapıldı dedim
Herkes nerde nasıl davranacağı bilir tabiki fakat bizler sitede eski olunca uyardım
Yeni üye oldu diye biraz sakalastik arkadaş ya durumu anladı sohbet ediyor ne güzel siz yenisiniz aramıza almayız gidin başka yere demedik ne güzel gerçekten iyi biri ise aramıza hoşgeldi.. bunun ötesinde ne yapabiliriz ki site kuralları eski yeni üye ayrımı yapmıyor ki biz yapalım

Hayır patlamadım açıklama yaptım senin dediğinin farklı şeklini dedim erkekler yüzünden ve kk da yaşanan olaylar yüzünden Bdv cinselliğe hamilelik bölümüne yeni üyelerin konu açmaları yüzünden on yargılarımız hepimizin var
Evet konuşuyor konuskan biri aramıza girdi sohbete girdi bende gerekli uyarıyı yaptım diğer arkadaşlar gibi sitede ismini soy ismini deme 4 kez evlendim deme ayrıntılar verme dedim ha buna uyarbuymazbherkesin kendi keyfi diğer arkadaşa üye olmak suçmu saygısızlık dedi bu sana özel değil bizlerede yapıldı dedim
Herkes nerde nasıl davranacağı bilir tabiki fakat bizler sitede eski olunca uyardım
Yeni üye oldu diye biraz sakalastik arkadaş ya durumu anladı sohbet ediyor ne güzel siz yenisiniz aramıza almayız gidin başka yere demedik ne güzel gerçekten iyi biri ise aramıza hoşgeldi.. bunun ötesinde ne yapabiliriz ki site kuralları eski yeni üye ayrımı yapmıyor ki biz yapalım
Parem baloncuk seni destekledi yanlış okudın galiba

aynen cnm haklısın..
bide sen değil ben patladım :D

Back
X