- 25 Nisan 2022
- 104
- 86
- 13
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #38.901
4 çocuğum var benim güvenliğim önemli. adımı numaramı internete koymam ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden sana yine tavsiye adını soyadını yazma bir daha hem erkek üyeye denk gelir hemde seni bulurlar burda ne üyeler var bilmiyorsunuzKezban Adamoğlu ismim, yanlız nette adım çıkmaz.
Haklısınız, bir de internette yayınladam iyice yandımBenden sana yine tavsiye adını soyadını yazma bir daha hem erkek üyeye denk gelir hemde seni bulurlar burda ne üyeler var bilmiyorsunuz
Adanadayım razexik gelin geldim burayaayy nerdesin ki bizim burda da sıcak aslında![]()
Keainlikle öyle dün ayak tabanlarım ağrıyarak uyudum iyi gwldiGerçekten hanımefendi, temizlik bir terapidir. Ben şahsen temizliğin verdiği yorgunluğu bile seviyorum ben, evimin temiz düzenli olması yorgunluğumdan önemli![]()
Maşallah benden hızlısın ben duvarları siliyorum perdwti yıkıyorum penceleri siliyorum oda oda hallediyorum balım mutfağı yaptım düniyiyiz cnm tşkler
belimi doğrultamıorum bende yaz temizliğine giriştim
birtek camlar ve perdeler kaldı... inşallah onlarıda bayramda bitiririm artık nabim![]()
Taşlarım seni vallah hamiş dememBayrama elini öpmeye gelcembir kucak dolusu çikolata getircem her yeri batırıp gitcem
![]()
Öyle tinnoşum ya baksana tekim kimsem tok kime dicem yardım et diye enazından yapar bitiriirö aklımdan çıkarırımBendee hep bu kafadayım minnoşumm bu işi gene ben yapacam en azından yaparım kaygısından olurum derim![]()
Aaaa hala mı bir doktora görünseydin yamidem fena kuzum bühüüüsen nasılsın canımm
AminnnInşaallahh canım benimm allahımm isteyen herkese nasip etsin inşaallahh![]()
Kuzum özele baksana mesaj attım sanaKezban Adamoğlu ismim, yanlız nette adım çıkmaz.
siv beni sar beni![]()
Ses kayıtmı beybito iş gene sana düştüAdanadayım razexik gelin geldim buraya
Keainlikle öyle dün ayak tabanlarım ağrıyarak uyudum iyi gwldi
Maşallah benden hızlısın ben duvarları siliyorum perdwti yıkıyorum penceleri siliyorum oda oda hallediyorum balım mutfağı yaptım dün
Taşlarım seni vallah hamiş demem
Öyle tinnoşum ya baksana tekim kimsem tok kime dicem yardım et diye enazından yapar bitiriirö aklımdan çıkarırım
Aaaa hala mı bir doktora görünseydin ya
Aminnn
Kuzum özele baksana mesaj attım sana
ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum kuzumAdanadayım razexik gelin geldim buraya
Maşallah benden hızlısın ben duvarları siliyorum perdwti yıkıyorum penceleri siliyorum oda oda hallediyorum balım mutfağı yaptım dün
Öyle tinnoşum ya baksana tekim kimsem tok kime dicem yardım et diye enazından yapar bitiriirö aklımdan çıkarırım
Aminnn
ellerine sağlık cnm...Adanadayım razexik gelin geldim buraya
Aminnn
Ne midesi cano geçmiş olsunnnramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum kuzum![]()
ülser vardı kuzum bu ramazan beter oldum midemdenNe midesi cano geçmiş olsunnn
Ayyy onu bende yaşadımm ya çok kötü sonra nasıl geçti hiç hatırlamıyorum buara herşeyi unutuyorum kuzum çok unutkanlık başladı bendeülser vardı kuzum bu ramazan beter oldum midemdenbulanıyo bugün çok
He ya bakalım atabilecek miSes kayıtmı beybito iş gene sana düştü![]()
İhmal etme balımramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum kuzum![]()
Hahaha ben taktım duvaraellerine sağlık cnm...
bütün dolapları bazaları mutfağı indirdim
kapıları sildim.. avizeleri sildim..
ama valla duvarları silemem bacım.. bide ona kalkışırsam yandık yani..
yok yok yok![]()
![]()
![]()
![]()
normaldir kuzum hamileliğinden dolayı . bebiş gelince geçer merak etme kuzummmAyyy onu bende yaşadımm ya çok kötü sonra nasıl geçti hiç hatırlamıyorum buara herşeyi unutuyorum kuzum çok unutkanlık başladı bende![]()
Aynennn öyle canomnormaldir kuzum hamileliğinden dolayı . bebiş gelince geçer merak etme kuzummm![]()
Hahaha bekliyoreeeeHe ya bakalım atabilecek mi
İhmal etme balım
Hahaha ben taktım duvara![]()
Bende aynı fikirdwyim hayal dünyasından ziyade olduğun gibi gel isteriöya bişey diecem ben gerçekten yeni gelen her arkadaşı ayrı ayrı içimize alalım sohbet edelim tanışalım istiyorum...
çünkü hepimiz yeniydik ve onların ne hissetiğini anlıyabiliyorum...
elbette erkekler yüzünden ön yargılarımız var..
ama onun dışında erkek olmayıp olduğundan farklı görünenleri anlıyamıyorum.. görünmek isteyenleri daha doğrusu...
neysem oyum yani.. neden hayal dünyamı anlatayım..
yüzünü göstermek zorunda değilsin... adını söylemek zorunad değilsin..
yaşadığın şehri vs göstermek söylemek zorunda değilsin...
ama burda gerçekten gönülden dertleşmek isteyen.. yardıma ihtiyacı olan kadın varkende dalgaya alamazsın bence..
işte buna çok sinir oluyorum...
şimdi amacım tartışmakta deil ama hanımefendi kliniğinz var ve mayıs sonuna kadar randevuları dolu olan tatlı konuşkan bir hekimin mutlaka hekimler sitesinde en azından adı olur...
bağışlayın beni ama böyle olmak yerine merhaba ben yeni üyeyim tanışalım ev hanımıyım yada ne bileym işte neyse demek daha doğru
ay ne biriktirmişim içimde..
az önceMssPARE ye saygısızlık denildiği için biraz patladım sanırım
Nediyonn gııı gerçektenmiSiteden gitti![]()