4 çocuğum var benim güvenliğim önemli. adımı numaramı internete koymam ki😢

ayy nerdesin ki bizim burda da sıcak aslında😅😅
Adanadayım razexik gelin geldim buraya 😂
Gerçekten hanımefendi, temizlik bir terapidir. Ben şahsen temizliğin verdiği yorgunluğu bile seviyorum ben, evimin temiz düzenli olması yorgunluğumdan önemli😘🥰😍
Keainlikle öyle dün ayak tabanlarım ağrıyarak uyudum iyi gwldi 😂😂😂
iyiyiz cnm tşkler
belimi doğrultamıorum bende yaz temizliğine giriştim
birtek camlar ve perdeler kaldı... inşallah onlarıda bayramda bitiririm artık nabim :KK70:
Maşallah benden hızlısın ben duvarları siliyorum perdwti yıkıyorum penceleri siliyorum oda oda hallediyorum balım mutfağı yaptım dün 🥰
Bayrama elini öpmeye gelcem 🤪 bir kucak dolusu çikolata getircem her yeri batırıp gitcem 😅😅😅😅
Taşlarım seni vallah hamiş demem 😂😂😂
Bendee hep bu kafadayım minnoşumm bu işi gene ben yapacam en azından yaparım kaygısından olurum derim😍
Öyle tinnoşum ya baksana tekim kimsem tok kime dicem yardım et diye enazından yapar bitiriirö aklımdan çıkarırım 💕🥰
midem fena kuzum bühüüü :KK61: sen nasılsın canımm
Aaaa hala mı bir doktora görünseydin ya
Inşaallahh canım benimm allahımm isteyen herkese nasip etsin inşaallahh🤲
Aminnn 😁
Kezban Adamoğlu ismim, yanlız nette adım çıkmaz.
Kuzum özele baksana mesaj attım sana

siv beni sar beni :KK23:
hugging-kourtney-greene.gif

Maşallah benden hızlısın ben duvarları siliyorum perdwti yıkıyorum penceleri siliyorum oda oda hallediyorum balım mutfağı yaptım dün 🥰

Öyle tinnoşum ya baksana tekim kimsem tok kime dicem yardım et diye enazından yapar bitiriirö aklımdan çıkarırım 💕🥰

Aminnn 😁

Ses kayıtmı beybito iş gene sana düştü :D

Aminnn 😁

ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum kuzum 🙄

Aminnn 😁

ellerine sağlık cnm...
bütün dolapları bazaları mutfağı indirdim
kapıları sildim.. avizeleri sildim..
ama valla duvarları silemem bacım.. bide ona kalkışırsam yandık yani..
yok yok yok :D :D :D :D

ya bişey diecem ben gerçekten yeni gelen her arkadaşı ayrı ayrı içimize alalım sohbet edelim tanışalım istiyorum...
çünkü hepimiz yeniydik ve onların ne hissetiğini anlıyabiliyorum...
elbette erkekler yüzünden ön yargılarımız var..
ama onun dışında erkek olmayıp olduğundan farklı görünenleri anlıyamıyorum.. görünmek isteyenleri daha doğrusu...
neysem oyum yani.. neden hayal dünyamı anlatayım..
yüzünü göstermek zorunda değilsin... adını söylemek zorunad değilsin..
yaşadığın şehri vs göstermek söylemek zorunda değilsin...
ama burda gerçekten gönülden dertleşmek isteyen.. yardıma ihtiyacı olan kadın varkende dalgaya alamazsın bence..
işte buna çok sinir oluyorum...

şimdi amacım tartışmakta deil ama hanımefendi kliniğinz var ve mayıs sonuna kadar randevuları dolu olan tatlı konuşkan bir hekimin mutlaka hekimler sitesinde en azından adı olur...
bağışlayın beni ama böyle olmak yerine merhaba ben yeni üyeyim tanışalım ev hanımıyım yada ne bileym işte neyse demek daha doğru
ay ne biriktirmişim içimde..
az önce MssPARE MssPARE ye saygısızlık denildiği için biraz patladım sanırım

hoscagalın gidiom ben :D

ya bişey diecem ben gerçekten yeni gelen her arkadaşı ayrı ayrı içimize alalım sohbet edelim tanışalım istiyorum...
çünkü hepimiz yeniydik ve onların ne hissetiğini anlıyabiliyorum...
elbette erkekler yüzünden ön yargılarımız var..
ama onun dışında erkek olmayıp olduğundan farklı görünenleri anlıyamıyorum.. görünmek isteyenleri daha doğrusu...
neysem oyum yani.. neden hayal dünyamı anlatayım..
yüzünü göstermek zorunda değilsin... adını söylemek zorunad değilsin..
yaşadığın şehri vs göstermek söylemek zorunda değilsin...
ama burda gerçekten gönülden dertleşmek isteyen.. yardıma ihtiyacı olan kadın varkende dalgaya alamazsın bence..
işte buna çok sinir oluyorum...

şimdi amacım tartışmakta deil ama hanımefendi kliniğinz var ve mayıs sonuna kadar randevuları dolu olan tatlı konuşkan bir hekimin mutlaka hekimler sitesinde en azından adı olur...
bağışlayın beni ama böyle olmak yerine merhaba ben yeni üyeyim tanışalım ev hanımıyım yada ne bileym işte neyse demek daha doğru
ay ne biriktirmişim içimde..
az önce MssPARE MssPARE ye saygısızlık denildiği için biraz patladım sanırım
Bende aynı fikirdwyim hayal dünyasından ziyade olduğun gibi gel isteriö

Back
X