Kimseye saygısızlık yapmak değil zaten amaç.. ama yani öyle bir girişleri olmuşki ben bile kıllandım.. doğal olarak.. Ben tanımadığım bir
gurubun içine ayoll diyerek girmem ama herkesin farklı tarzı var tabi Biraz dikkat çektiler sadece her yeni gelen üyeye de bunu yapmıyor insanlar.. ne olmuş yani hemen alınacak küsecek kadar kimi tanıdın da trip yaptın ? Sorarlar adama bu büyük büyük hareketler işte dikkat çekiyor.. Ben yeni geldiğimde mesela şahsen bana kimse on yargı ile yaklaşmadi ben hiç burada öyle kötü muamele görmedim demekki birazda dönem ile alakalı ve bıraktığın izlenim ile alakalı bir durum.. Ayrıca surda sesli mesaj olsa hergun atardım sesden adam tespit edilmiyor burda..

Bu arada benim Jou ma neler yaptınız kızlar

Amannn günde kaç tane üye oluyor hepsini nerden bileceğiz sormuşuz gibi evliliğini çocuğunu anlattı sanki hep buralarmış gibi aynen.dikkat çekti
Bizde güldük eğlendik
Sonuç uçtular kişi kendini nasıl.tanitirsanoyke kalır aklinda tavri davranışı üslubu önemli yoksa sivri davranırsa o sivriligi alırlar iste

Banlanmalarin sebebi sanırım ikisinin de polemiğe girmesi başka bir başlıkta, aynı üyelikler mi onu da bilemeyiz tabi ama kezboş baya baya reklam yaptı gibi oldu .. Eğer bütün bilgileri doğru ise bahsettiği bölgede kezban. A. Dermatolog yeni keliniği varmış diye sorulsa esnafa yine bulunur yani müşteri çekmeye mi geldi ki reklam yapmakta yasak belki de o yüzden uçmuş da olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…