- 25 Ağustos 2019
- 62.275
- 119.400
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.001
Haa yok kizzz bil neolcakkAffedersin kuzummmm üzulecegini bilsem sormazdimmm... Amaaaan boşver ne olduysa oldu yavvvüzmeyelimmm hamisimi
Bende acaba boşayıp birdaha evlenirsem bu defa çocuk olurmu acaba diye düşündüm okurkenher boşayıp evlenmesinde çocuğu olmuş
Hahahahahaha krize girdimm
Yaaa bu erkekler cok fenalar varyaaa
Ben geçenlerde yalnişlikla farketmeden eski konumu silmiştim o yüzden ceza aldım.. neyse geçenlerde bir lafı açıldı söyledim bunu eşime diyor ki ha o yüzden sen evi temizliyordun dedişaka yapıyor tabi deli kendisi temizlik hastası olduğu için ona arada bir süpürge makinası ile gezmem lazim gün içinde ben hiç işlerim varken oturmayı sevmem.. keyif yapmaya geliyoruz temizliğim bitmesi kahvem hazir olması lazım
Gittilermi2si de üzgün hayırdır inşaAllah
Hahahaha benimkide oyle dedii
Hee sormaa pek akıllılarrkız biz bitaneyi zor doğurduk
Nasıl bir üreme potansiyeli varsa
ama yalanmı
Okurken bir berber bir berbere tekerlemesi okuorm sandm
Beynim eror eror
Bize diolar ama kendileride az değiller
Bana dioki erkeklerklubüde varmı
Diormki bazen erkekler üye oluo, manyakmı bnlar ya cadı kazanına düşülürmü dio
Gittilermi
Ama okey çevircektik
kendileri cok akıllılar sankide
Boşayıp evlenip doğurmuş boşayıp evlenip doğurmuş acaba bundamı var bir kerametkız biz bitaneyi zor doğurduk
Nasıl bir üreme potansiyeli varsa
ama yalanmı
Okurken bir berber bir berbere tekerlemesi okuorm sandm
Beynim eror eror
Gittilermi
Ama okey çevircektik
Bak hala gaz veriolarBoşayıp evlenip doğurmuş boşayıp evlenip doğurmuş acaba bundamı var bir keramet
Ahahaha nolmuş len kezbanla gitti mi
Haa yok kizzz bil neolcakk
MssPARE anlatır sana
Bazı şeyleri bilemedim mesela sütlük dalgınlığıma geldi sütlüknsütlük diyolardı bide halan geldi diyolardı herhalde öyle birşey anamm sormayaydım keşke dedim bide üstüne minnoş sesli konuşma istedi benimde eşim evdeydi kk ya fazla takıldığımı bilmiyordu biraz kızıyordu ondan sonra kocam evde deyinc edahada şüphelendiler buyüzden olan oldu
Nese canom ben bisüre girmeyebilirim pek iyi değilimUyyyyy usauuummm kıyamam saaaa daaa ...
Hayiridrr kuzum neyin var?Nese canom ben bisüre girmeyebilirim pek iyi değilim
Heeee getttiler.. sanırım gelir gelmez polemiğe girdiler diye yada başka bir sebebi varsa bilememAhahaha nolmuş len kezbanla gitti mi
HahahhaYaaa bu erkekler cok fenalar varyaaa
Gittilermi
Ama okey çevircektik
Yaşananlar işteHayiridrr kuzum neyin var?
Hangi yaşananlar kizz ne alaka.. ayyy morelini bozma canisimmmYaşananlar işte
Irkek sanıldığım günler kuzuşumHangi yaşananlar kizz ne alaka.. ayyy morelini bozma canisimmm
Ayy canım geçmiş de kalmıs gitmiş canım boşverrrr.. herkes seni tanıyor artık çok da sevenin var biri de benim nacizaneIrkek sanıldığım günler kuzuşum
Canımm benimm balsınnn lokmasınn nesinn vallahaaa sizler yetersiniz banaaAyy canım geçmiş de kalmıs gitmiş canım boşverrrr.. herkes seni tanıyor artık çok da sevenin var biri de benim nacizane
Güzel yürekli kızlarsınız hepiniz kuzumm
Daha karbuz kesecedikHeeee getttiler.. sanırım gelir gelmez polemiğe girdiler diye yada başka bir sebebi varsa bilemem
Canımm benimm balsınnn lokmasınn nesinn vallahaaa sizler yetersiniz banaa
Kız deli bi sene olacakIrkek sanıldığım günler kuzuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?