- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.101
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.441
burda tek başıma konuşuyorumBen burdayımm balonumm sen nerdesin napıyosun kuzum
Nebileyim kızzz bildirimde gelmedi ya yoksa yazarım ederim seni görünce canım benimm cağır ben koşa koşa gelirim sağaaaaburda tek başıma konuşuyorum
en son etiketledim
Nasılsın balımnerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu
prensesm selam
bibiğim normal doğum mu yapacaksınNebileyim kızzz bildirimde gelmedi ya yoksa yazarım ederim seni görünce canım benimm cağır ben koşa koşa gelirim sağaaaa
iyiyim kuzum sen nasılsınNasılsın balım
Bilmiyorumm kuzuumm benim paçii makat şeklinde zaten belki doktor bekleyelim der pazartesi günü belli olur herhalde çoğu kişilerin belli oldubibiğim normal doğum mu yapacaksın
iyiyim kuzum sen nasılsın
iş nasıl gidiyor memnunmusun inşallah
çok heycanlı yaaaaaaBilmiyorumm kuzuumm benim paçii makat şeklinde zaten belki doktor bekleyelim der pazartesi günü belli olur herhalde çoğu kişilerin belli oldu
Krampı ben şuan yaşıyorsam sancıyı hiç düşünemiyorum kuzumm yaaçok heycanlı yaaaaaa
benim sezderyan olmuştu günü belliydi heycanlıydı
normal doğum bence daha heycanlı olur
benim bebeğimin eşiği hep aşağdaydı sezeryan tarihi vereceği gün muayneye gittiğimde doktor eşik yukarı cıkmış dediKrampı ben şuan yaşıyorsam sancıyı hiç düşünemiyorum kuzumm yaa
Seninkidemi makat şeklindeydi hangi haftada belli oldu pekii
Anladımm canımm bakalım benim nedicek gidince 35+3 olmuş olcam ama belli yani makat şeklinde hala bide çatı muayenesine göre karar veriiliyor normal olacaksabenim bebeğimin eşiği hep aşağdaydı sezeryan tarihi vereceği gün muayneye gittiğimde doktor eşik yukarı cıkmış dedi
normal doğumu beklemek istedim ama gebeliğim riskliydi.. normal doğuramazsn dedi
36. haftamda sezeryan tarihi verdi
38+2te doğurdum cnm
evet ben o çatıyı yaptırmadm normal olmayacağı için ama korkulacak hiç bişi yokmuş yaAnladımm canımm bakalım benim nedicek gidince 35+3 olmuş olcam ama belli yani makat şeklinde hala bide çatı muayenesine göre karar veriiliyor normal olacaksa
Çatı birşey değill kızzz bakıyo anlıyor doktorr sadece çatal işi hiç sevmiyorumevet ben o çatıyı yaptırmadm normal olmayacağı için ama korkulacak hiç bişi yokmuş ya
benm cok arkadaşm korkuodu bumuydu felan diolar çatı için
Ortam biraz garip canım iş iyi yoksabibiğim normal doğum mu yapacaksın
iyiyim kuzum sen nasılsın
iş nasıl gidiyor memnunmusun inşallah
Günaydın çiçeğimmm
noldıki cnmOrtam biraz garip canım iş iyi yoksa
alemleremi akıon kız emerikelerdeGünaydın çiçeğimmmramazandan sonra evlere giremez olduk
GünayyddddıinnnnGünaydın kızlar
Günaydınn balonummgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?