• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haha valla kız amann böyle konuşurken tırsıyorum gı bende bi oğlan anasıyım ya😅😅 zamanı gelince gelinim da bana böyle mi dicek :cry: :cry: :cry:

Hahah evet inme sen görmeyince sıkıntı yok 😅😅 iyi maşallah kız baya vermişsin

Anamm gızz epilasyon yakar 😂😂 adamın aklını alcan gece gece😅😅
Ay valla oda var gercekten ne yaparsan yap kaynana batacaksın gözüne biraz gercwkren kurabiyem 😂😂 o zamanda gelinleri konuşuryz burda ahahah😂😂😂

Oyyy gecmis olsun bebeler nasıl kaç yasina oldu benim b12im firarda

2021 Ağustos'ta doğurdum işte 4 bitti 🫣 Hastalık yakamıza yapışmaya yeni başladı bırakmaz gari insan içine çıktık ya 🤭
Hamilelik sonrası hepsini verdin tabi kalmadı üst üste 2 sende insan evladısın sonuçta ♥️🫰🏻

• Üzgünüm
Reactions: Jou
2021 Ağustos'ta doğurdum işte 4 bitti 🫣 Hastalık yakamıza yapışmaya yeni başladı bırakmaz gari insan içine çıktık ya 🤭
Hamilelik sonrası hepsini verdin tabi kalmadı üst üste 2 sende insan evladısın sonuçta ♥️🫰🏻
Anaokula başladılarmı
Iyiki doğurdum dahada etmem da gecem gündüzüm kendime hicbirsey ayıramadım yavv 🤣🤣 büyüseler artıkk bende promax anne olsam yaa 😪😪😪😪😪😪 kaç seneler sonraa bu nicki değişcemm promax anne yapcam🤣🤣🤣 allahhçok bekleyen versinn sağlıkla gönlüylee

Back
X