- 8 Kasım 2019
- 20.826
- 36.880
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.421
bende eşimle içtim ama tekte içerim hiç farketmiyoAfiyet olsun kuzumyanıma biri olmayınca içemiyorum ya niyeyse
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eşimle içtim ama tekte içerim hiç farketmiyoAfiyet olsun kuzumyanıma biri olmayınca içemiyorum ya niyeyse
![]()
Ay valla oda var gercekten ne yaparsan yap kaynana batacaksın gözüne biraz gercwkren kurabiyemHaha valla kız amann böyle konuşurken tırsıyorum gı bende bi oğlan anasıyım yazamanı gelince gelinim da bana böyle mi dicek
![]()
![]()
Hahah evet inme sen görmeyince sıkıntı yokiyi maşallah kız baya vermişsin
Anamm gızz epilasyon yakaradamın aklını alcan gece gece
![]()
AhahahahUla şöyle hatun olamadık ne keser ne eder ama epilasyon cihazını bir gece ansızınniyetlendim şimdi
![]()
Afiyet olsun aşkom
Görüntülü ara kız eşlik ederimAfiyet olsun kuzumyanıma biri olmayınca içemiyorum ya niyeyse
![]()
Pek sevmiyorrYap onada karşılıklı için![]()
Görüntülümü görüştünüz babababababababababababaAhahahaherkek milleti kıl sever
Afiyet olsun aşkom
Görüntülü ara kız eşlik ederim![]()
HahahahaGörüntülümü görüştünüz babababababababababababa
Benim kocaya sevmez nescafe tercih ediyor onada onu yaparımPek sevmiyorr![]()
BEnimm ciğerriiimmmm yanıyoooorrrrrHahahahayani bir ara yapmıştık çooookk oldu
![]()
Onuda içmez zıhkım içer belkiBenim kocaya sevmez nescafe tercih ediyor onada onu yaparım![]()
Terbiyesiz sen nerdesin insan bi etiket yapar cağırır kahve içmis atmiş resmi anca
Anamm gızz epilasyon yakaradamın aklını alcan gece gece
![]()
Dün kahve içemediiimmmm bugünde içecekmiyim bilmem amaaaa başım çatlayyyooooooook
Tüğğğ yazık beOnuda içmez zıhkım içer belki![]()
Bende bende bayılıyorumm yaa yarın başlıyoorrr kaçırmaAhahahah bayılıyorum bu kadıns
Tüğğğ yazık be![]()
Aynen hahahahaBaş ağrısına iyi gelir kafein yapta iç kocaya bakarsan ohooo çay zıkkımlanmayı sever onlar. Birde o baş ağrısını vermeyi![]()
Oyyy gecmis olsun bebeler nasıl kaç yasina oldu benim b12im firardaVallahi Joucum canımcım etiket filan hak getire salladım attımHastalık mevsimi anca bu kadar oluyor
![]()
Oyyy gecmis olsun bebeler nasıl kaç yasina oldu benim b12im firarda
Anaokula başladılarmı2021 Ağustos'ta doğurdum işte 4 bittiHastalık yakamıza yapışmaya yeni başladı bırakmaz gari insan içine çıktık ya
Hamilelik sonrası hepsini verdin tabi kalmadı üst üste 2 sende insan evladısın sonuçta![]()
Sağol minnoşumAhahahaherkek milleti kıl sever
Afiyet olsun aşkom
Görüntülü ara kız eşlik ederim![]()
Hahah sonra gelinler bdv de konu açarmış bizde gider çaktırmadan linçlerizAy valla oda var gercekten ne yaparsan yap kaynana batacaksın gözüne biraz gercwkren kurabiyemo zamanda gelinleri konuşuryz burda ahahah
![]()