- 19 Kasım 2020
- 22.241
- 48.511
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.441
Haha bigün yapalım kız görüntülü ay minnak coomun karnı ağrımış aman da amannAhahahaherkek milleti kıl sever
Afiyet olsun aşkom
Görüntülü ara kız eşlik ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha bigün yapalım kız görüntülü ay minnak coomun karnı ağrımış aman da amannAhahahaherkek milleti kıl sever
Afiyet olsun aşkom
Görüntülü ara kız eşlik ederim![]()
He biz acı çekiyosak onlar da çeksinHer zaman başka türlü akıl alınmaz arada böylede alalım bence hakkımızdırAdam dua etsin aklını alayım canını almayacağımın garantisi yok
![]()
Anaokula başladılarmı
Iyiki doğurdum dahada etmem da gecem gündüzüm kendime hicbirsey ayıramadım yavvbüyüseler artıkk bende promax anne olsam yaa
kaç seneler sonraa bu nicki değişcemm promax anne yapcam
allahhçok bekleyen versinn sağlıkla gönlüylee
He biz acı çekiyosak onlar da çeksint
Hahah yaa düşünemiyorum o sahneyiOnların can tatlı anam geçen cımbızla kaşının arasından 2 tel çekeyim dedim ruhunu teslim ettiEpilatörle girsem kalpten gider
![]()
Hahah yaa düşünemiyorum o sahneyiadamlar alışmış jiletle tık tık bitiyor işleri
![]()
Kesin kesin öyle yaparız deriz ne bu çektiği kaynanaların sizin elinden falanHahah sonra gelinler bdv de konu açarmış bizde gider çaktırmadan linçleriz![]()
Evett canım benimki ayrı biri ağzına sokar biri düzenli boyasada anlaşamazlarr kıyamet koptu bugun kaldırdım.sonraYok güzelim vermedim daha seneye sanırım ne kadar geç kendileri için o kadar iyi ömürleri okulda geçecek sıkılırlar analarına çekerlerse
Promaxlık filan onları geçemedin mi daha? Sen yakında doğurdun oysakiAslında ikiz yapacaktın onun için şuan ordinaryüslüğe oynuyorum en hunilisinden.
İnşallah Allah olmayanlara benim bol bol ikilisinden nasip etsin herkes hunilensin yalnızlık çekmeyim![]()
De get kıskandımmm
Evett canım benimki ayrı biri ağzına sokar biri düzenli boyasada anlaşamazlarr kıyamet koptu bugun kaldırdım.sonra
Almira 3.5 yaşında
Yigit ali 18aylık
Gel gör neler oluyoorr![]()
He aman yalandan işteAman onda da sanki kaymak oluyorda tık tık üstün körü![]()
Yapalım bigün yavrum haha çocukları ayarlayabilirsek tabiDe get kıskandımmm![]()
Vay be o kadar yaşlancaz mı yavKesin kesin öyle yaparız deriz ne bu çektiği kaynanaların sizin elinden falan![]()
Olur olurYapalım bigün yavrum haha çocukları ayarlayabilirsek tabikonuşabileceğimizi sanmıyorum ama 1 2 saniye yüzümüzü görürüz anca hahaha
NEolursa olsun anlaşamicaklar cidden seneye almirayı anaokula vericem 4 yaşınaİki cinsiyette kaçınılmaz son
Bizde de ortam sürekli 56Sllah yardımcımız olsun başka kimse yardımcı değil
![]()
NEolursa olsun anlaşamicaklar cidden seneye almirayı anaokula vericem 4 yaşına
Ahahah ama seninkiler büyüdü artık kuzum hala aynı mı bebitolarİki cinsiyette kaçınılmaz son
Bizde de ortam sürekli 56Sllah yardımcımız olsun başka kimse yardımcı değil
![]()
Kendi istiyor kuzum yaa okula gitmek istiyorum diyo arkadas istiyorum diyo birseyler etkinlik falan seviyo boyle seylerii oyuzden getirmeyi dusunuyorum herkesten uzağız gelenimiz gidenimiz yok zorJoucum çok zorlama ama yarım gün filan başla eğer işe başlamıcaksan , zorunlu değilsen. Almiramda hala ana kuzusu Yiğitin yanında her ne kadar büyük görünsede
Ay gercekten bilmiyorum o zamanlardada burda olurmuyuz acabaVay be o kadar yaşlancaz mı yavben çok uysal cici bici bir gelinim benim gelinim de öyle olsun
![]()