• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokula başladılarmı
Iyiki doğurdum dahada etmem da gecem gündüzüm kendime hicbirsey ayıramadım yavv 🤣🤣 büyüseler artıkk bende promax anne olsam yaa 😪😪😪😪😪😪 kaç seneler sonraa bu nicki değişcemm promax anne yapcam🤣🤣🤣 allahhçok bekleyen versinn sağlıkla gönlüylee

Yok güzelim vermedim daha seneye sanırım ne kadar geç kendileri için o kadar iyi ömürleri okulda geçecek sıkılırlar analarına çekerlerse 🤣🤣
Promaxlık filan onları geçemedin mi daha? Sen yakında doğurdun oysaki 🫣 Aslında ikiz yapacaktın onun için şuan ordinaryüslüğe oynuyorum en hunilisinden.
İnşallah Allah olmayanlara benim bol bol ikilisinden nasip etsin herkes hunilensin yalnızlık çekmeyim 🤭

• Beğen
Reactions: Jou
Yok güzelim vermedim daha seneye sanırım ne kadar geç kendileri için o kadar iyi ömürleri okulda geçecek sıkılırlar analarına çekerlerse 🤣🤣
Promaxlık filan onları geçemedin mi daha? Sen yakında doğurdun oysaki 🫣 Aslında ikiz yapacaktın onun için şuan ordinaryüslüğe oynuyorum en hunilisinden.
İnşallah Allah olmayanlara benim bol bol ikilisinden nasip etsin herkes hunilensin yalnızlık çekmeyim 🤭
Evett canım benimki ayrı biri ağzına sokar biri düzenli boyasada anlaşamazlarr kıyamet koptu bugun kaldırdım.sonra

Almira 3.5 yaşında
Yigit ali 18aylık
Gel gör neler oluyoorr🤣🤣🤣🤣

Evett canım benimki ayrı biri ağzına sokar biri düzenli boyasada anlaşamazlarr kıyamet koptu bugun kaldırdım.sonra

Almira 3.5 yaşında
Yigit ali 18aylık
Gel gör neler oluyoorr🤣🤣🤣🤣

İki cinsiyette kaçınılmaz son 🤣🤭
Bizde de ortam sürekli 56 🥹 Sllah yardımcımız olsun başka kimse yardımcı değil 🤷🏻

NEolursa olsun anlaşamicaklar cidden seneye almirayı anaokula vericem 4 yaşına

Joucum çok zorlama ama yarım gün filan başla eğer işe başlamıcaksan , zorunlu değilsen. Almiramda hala ana kuzusu Yiğitin yanında her ne kadar büyük görünsede

• Beğen
Reactions: Jou
Joucum çok zorlama ama yarım gün filan başla eğer işe başlamıcaksan , zorunlu değilsen. Almiramda hala ana kuzusu Yiğitin yanında her ne kadar büyük görünsede
Kendi istiyor kuzum yaa okula gitmek istiyorum diyo arkadas istiyorum diyo birseyler etkinlik falan seviyo boyle seylerii oyuzden getirmeyi dusunuyorum herkesten uzağız gelenimiz gidenimiz yok zor

IMG_4289.webp

selamlar kızlarr :KK24:

Back
X