- 18 Kasım 2020
- 21.244
- 50.688
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #43.581
Ahhahaha çok kurnazTürk kahvem bitmiş filtre kahve yapayim dedimm şimdi bana kim kahve alcak kocama küstüm dün konuşmuyorumm arayayim diye tableti saklamış evdemecbur aradım ya istemicem birsey haböyle ararsın işte diyor bana konusturmak için elinden geleni yapıyor
Eki Görüntüle 3684722
Hayırlı cumalar nasılsınGünaydın hayırlı cumalar
İyiyim sağol sen ?Hayırlı cumalar nasılsın
Bende iyiyim teşekkürlerİyiyim sağol sen ?
Günaydın ayrıca
Allah iyilik versinBende iyiyim teşekkürler
EKsik bitmiyo dedi bana eksik ne dedim sogan patates domates salata cart curt dedim yaa tamam daha birsey istemiyorum dedim sinirlendimAhhahaha çok kurnazmesaj at sende kahve al diye bende dün küsmüş tüm o da aramadı mesaj atmış akşam tatlı alım mı diye al dedim
Ahahah hak etmiş o da eksik bitmez ki yiyecekse alacakEKsik bitmiyo dedi bana eksik ne dedim sogan patates domates salata cart curt dedim yaa tamam daha birsey istemiyorum dedim sinirlendimgel iste simdi kahve dicek kahveye dayanamadin bugün bitek mantı koycam önüne görür gününü
Konuşmuyorum senle dedim yokyok konusmasan yapamam dedii biliyoya inadımı şindiiAhahah hak etmiş o da eksik bitmez ki yiyecekse alacak
Napıyosun nanemmm dün ikimizde kocamızla küsmüşüz sende varmı o işİyi günler kızlar
Yok canım benim eş kişisi zaten şehir dışındaNapıyosun nanemmm dün ikimizde kocamızla küsmüşüz sende varmı o iş
Hahahaha mesafeden özlem diyosunYok canım benim eş kişisi zaten şehir dışında
AhahahahahKonuşmuyorum senle dedim yokyok konusmasan yapamam dedii biliyoya inadımı şindii
Uzakta olunca etkisi yok küsmeninHahahaha mesafeden özlem diyosun
En güzeli özleye özleye seni yemağa geliyodurrrrrrUzakta olunca etkisi yok küsmenin
Kız melom ben 73 de kaldım ya aşağı inemiyorumAhahahahahsende fenasın
Bebetolar okullu oldu tabi okula şutluyon demiBugün sakin ve kendimle olan bi gün şükür
Kız yok iki gündür evdelerBebetolar okullu oldu tabi okula şutluyon demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?