- 27 Mart 2019
- 30.538
- 113.453
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.561
Tatlım diyecektimNeyi tutacağız
Canımsın kuzum saolasin ellerine sağlık bitanemBenden olsunn kahve ve hayatınız haböyle çiçek gibi geçsiinnnnn ❤❤❤⚘⚘⚘
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268 @zorunlunick MssPARE ASSOSyal @coconatt @dut agaci @Kahve __Kokusu Mcz09 @pina
Eki Görüntüle 2884903
Neresun bebişim iyimisinn herşey yolundamı pek moralin bozuk gjbiTatlım diyecektim
Canımsın kuzum saolasin ellerine sağlık bitanem
Rahimağzında dikiş var canım erken doğum riskim var ondan yatıyorum sürekliCanım hayırdır
Evet çok şükür görürüz inşallah o günleri. Şikayet değil asla,yaşatan Rabbim e şükürler olsun.çok şükür canımın içi iyiyim
şikayet etmek yok bu halimizede çok şükür geçici bir durum bu durum sonucu miss gibi kokan bir yavru annesi
Yok canım iyiyim şükür biraz işlerim var arada buraya yaziyorunNeresun bebişim iyimisinn herşey yolundamı pek moralin bozuk gjbi
Geçmiş olsun canım.niye mecburiyetten. Tedavi amaçlı mi ? Yoksa eşinin başına tavayı geçirdin küstün mü
Hee tamammmYok canım iyiyim şükür biraz işlerim var arada buraya yaziyorun
Allah yardımcın olsun canım benim, rabbim işini rast getirsin sıkıntı olmasın inş. Güzel günler göstersin,sağlıkla kavuşunRahimağzında dikiş var canım erken doğum riskim var ondan yatıyorum sürekli
Allah yardımcın olsun canım benim, rabbim işini rast getirsin sıkıntı olmasın inş. Güzel günler göstersin,sağlıkla kavuşun
Amin sağol canım inşallah. ALLAH isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAllah yardımcın olsun canım benim, rabbim işini rast getirsin sıkıntı olmasın inş. Güzel günler göstersin,sağlıkla kavuşun
Amin sağol canım inşallah. ALLAH isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin sağol canım inşallah. ALLAH isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
teşekkür ederim balımmOoooo kız gell helikopterle yollayemm seniii
Hahahah gell kızzzz bundan sonra seni etiket vuracagumm çiceklerumm sanada gelsin o haldeeAyy burdada bi grup daha varmıskızlar dualarımız sızınle bolumunde genelde oldugum ıcın buraları yenı yenı keşfediyorum hosgörün
rabbim sağlıkla kauştursun sana inşallahEvet çok şükür görürüz inşallah o günleri. Şikayet değil asla,yaşatan Rabbim e şükürler olsun.
bayram temizliği miHamdolsun kuzum.
Halı yikamaciyi bekliyorum
Dünden beri gelecek bakalım
Sevgilimi bu kadar beklemedim ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?