- 25 Ağustos 2019
- 62.493
- 120.000
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.681
Yanlış anlaşıldı galiba sakasına ettim öyle sen kusura bakma canım geçmiş olsunBen kimseye beni etiketlemiyorsun demedim.MssPARE ile olan konuşmamızdi o kimseyi ilgilendirmez. onla buradan önce geçmişim olduğu için sitem ettim ..kızım hasta kusura bakmayin tek hayatım burası değil ...
Hayırrrr asla öyle birşey dusunmedimm asıl ben üzüldüm bilmiyodum sizin tartısmanızla asla aklima gelmedii sakasına ettimm özür dilerimmJou Bitanem biz kahveyle burdan çok öncesi tanıştık
Birbirimize naz yaptık ben unutmuşum kahveyi o beklemiş hepsi bu tatliskom
Kahvem kızına ne oldu hayırdır geçmiş olsun
gerek yok o halde canım gereksiz muhabbetlere falanYok kuzum kimsemiz yok burada .
Yani eşimin kuzeni var iki ev ötede ama onunla ben konuşmuyorum.
Gel git olmaz
Çok soğuk şakaları var sözde şaka yani.
kendi Teyzeleri de kaynanam da bende sevmiyoruz
ahahahahhaahh sen iste beeeeSimurgp Minnosprenses Morrmeneksee
Kız nerdeyim ben bi burdayım bi bdv bi cinsellik oda arada ilk cinselliğe girdiğimde çok dayak yedim minnoş ve kahveden
Arada kaçıyorum
Ha hide yemek var bide dua bölümü var aman beslenme var şu bölümü var yürüyüş var
Kız hakketen bir hamilelik kalmış derhal bana enişte buluna tez haber salina çabuk çabuk
Biliyorum tatlım ben senin kalbini yerimHayırrrr asla öyle birşey dusunmedimm asıl ben üzüldüm bilmiyodum sizin tartısmanızla asla aklima gelmedii sakasına ettimm özür dilerimmKahve __Kokusu
Bende seni yerimm kuzumm gülmek olsunn dedimm kahveminde hassas bi dönemdii bidaha olmazBiliyorum tatlım ben senin kalbini yerim
Bayram sonrası araştırın bakiyim soyke enli boylu esmer kara yağız biriniahahahahhaahh sen iste beeee
Süperrrrr cillop gibi olsun halılaarrrTam size yazdım kapı çaldı .
Aldılar
Bende seni yerimm kuzumm gülmek olsunn dedimm kahveminde hassas bi dönemdii bidaha olmaz
Halılarımı verdin oh tertemiz olur mis gibiTam size yazdım kapı çaldı .
Aldılar
Jou Bitanem biz kahveyle burdan çok öncesi tanıştık
Birbirimize naz yaptık ben unut
Saol canım ilaca başladık bakalımYeni gördüm yazmışın çok geçmiş olsun bol sirkeli su yap ateşi olursa canım
Doktorlar önermiyor canım onu ateşi içe atıyormuş ateş düşürücü kullanıyorum suan düştü bakalımYeni gördüm yazmışın çok geçmiş olsun bol sirkeli su yap ateşi olursa canım
Tamam canım çok geçmiş olsun teyzesi öpsün onuDoktorlar önermiyor canım onu ateşi içe atıyormuş ateş düşürücü kullanıyorum suan düştü bakalım
Bende seni yerimm kuzumm gülmek olsunn dedimm kahveminde hassas bi dönemdii bidaha olmaz
Dondurma yedi bu hafta ilk canım yada klima çarptı bilmiyorumayyy canım benim soğuk mu yedirdin acaba dondurma falan yada soğuk su hassas ya
Saol kuzum kız tepemde zor yazıyorum sen napiyonKahve çok geçmiş olsun
Şakadan çok ben herkese itiket yapmıyorsunuz diye şikayet eder gibi bir masaj olmuş ki kimseye bu güne kadar böyle bir sitemim olmadı olmazda . msspare bu sitede ilk tanıdığım kişi yeri ayrı benim için..Yanlış anlaşıldı galiba sakasına ettim öyle sen kusura bakma canım geçmiş olsun
karayı ne yapsan sana sarışın bulalımBayram sonrası araştırın bakiyim soyke enli boylu esmer kara yağız birini
ayy kuzum bnim ondan olmuştur mutlaka canımDondurma yedi bu hafta ilk canım yada klima çarptı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?