- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.001
Annemin damadı anneler günü hediyesi olarak aldıAfiyet ball olsun bitanemm fincanı çok beğendiimm
Pina kahve falımı bakıyorsunİkinizde atmadınız
Evet Ahahahah etkilemez beni bebeğimAlmiste dedim size günde 3 4.içiyor bide uyuyor erkenden hemide
Hemen atıcam içimdeİkinizde atmadınız
Anilarim depreşti .Bende oyle oldugunu dusunuyorum ne kdr bekarlıkta sultanlık deseler bu cok az oranladır yani. İnsanın kendı evini barkını duzenıni kurması kadar guzel bırsey varmı. Karısan yok eden yok
Mesela ben hergun annemle tartısırımben kitap gibi dolapları yaparım o benım elımın altına karisma der 56 yapar cıkar 2 gune. Artık pes ettim tabı karısmıyorum naparsa yapsın
Oooo eniştemmm zevkliymissssAnnemin damadı anneler günü hediyesi olarak aldı
Yarama tuz basiyon sormaBende oyle oldugunu dusunuyorum ne kdr bekarlıkta sultanlık deseler bu cok az oranladır yani. İnsanın kendı evini barkını duzenıni kurması kadar guzel bırsey varmı. Karısan yok eden yok
Mesela ben hergun annemle tartısırımben kitap gibi dolapları yaparım o benım elımın altına karisma der 56 yapar cıkar 2 gune. Artık pes ettim tabı karısmıyorum naparsa yapsın
Yok be ben kv aldım oda aynısından annene allahım dedi benim zevkimOooo eniştemmm zevkliymissss
Ahh ahh birde bana sorunAnilarim depreşti .
Ellerim titriyor sinirden bak
Bende oğlakben de oğlakım
Heee doğru öyle birşey vardı dimi uzaktanYok be ben kv aldım oda aynısından annene allahım dedi benim zevkim
Bekarmısın kaderdaşım yaYarama tuz basiyon sorma
Afiyet ball olsun bitanemm fincanı çok beğendiimm
Ne falı
Kuzum pina bakıyor fala öyle eğlencesine atalım demistikAyyy şakaaaakız valla kovalar beni bi cekıyor valla ayy yerim sizi
Ahh ahh birde bana sorun
Yok bacım ben yayım. Ama kovalarla cok ıyı anlasırım ablam harıçAaaaaa bakkk bende öyle dedimm kovayım bendee sendemi öylesinnbenimde kanım ısındı sana mor menekşemm❤
Eniştemizden heduyesiymiş ama minnoşumun zevkindenDemi bereketi anlatır gibi başak başak .çok hos
Onlara bir sözüm var sanada bakarim canimPina kahve falımı bakıyorsun
Türk kahvesı sevmem ama sırf bu yuzden ıcebilirimmmm
Bosandim canim 19 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum 1 senedir beraber pişman oldum verdigim karardan bana kimse karışamazsın beni 15 yasinda ergen sandılarBekarmısın kaderdaşım ya
Yok çekmem vallaHemen aday bulalım sana kaç kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?