- 18 Kasım 2020
- 20.765
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.461
aynen öyle canım dua ediyoruz bol bolOrmanlarımızin yanması dışında canımızı sıkan bişey yok şükür canım ama huzurlu muyuz değiliz tadimizi kaçırdı yangınlar heba olan emekler verilen canlar acımasızlık ve hiç bisey yapılmıyor yetersiz kalınıyor(ne münasebetse) olması...
Minnoş orada pare yok canımPareyii allınn ordannn
afiyet olsun tatlımEee hani kahvelerrr
Sonra demeyin bana niye jou kahve yok falan diye
Yeter bukadar huzursuzlukk elimizdende birşey gelmeyy kii
Elhan Minnosprenses BlueBerry4268 MssPARE gel burayaa şurda güzel bi sohbet edelimm ya bırak onları huzurumuzu kaçırmaya bayılıyolar çünkü coconatt bebeklinick Cookiie Catlak-kurabiye D u t dutum nasıl oldun ASSOSyal Kahve __Kokusu Wilma11 Morrmeneksee Simurgp
Eki Görüntüle 2894372
Afiyet olsunEee hani kahvelerrr
Elhan Minnosprenses BlueBerry4268 MssPARE gel burayaa şurda güzel bi sohbet edelimm ya bırak onları huzurumuzu kaçırmaya bayılıyolar çünkü coconatt bebeklinick Cookiie Catlak-kurabiye D u t dutum nasıl oldun ASSOSyal Kahve __Kokusu Wilma11 Morrmeneksee Simurgp
Eki Görüntüle 2894372
Afiyet olsunEee hani kahvelerrr
Eki Görüntüle 2894372
Çık artık sende şu yazlıktan 42 derece sıcakta psikolojimi bozdun yazlık göstere göstereEee hani kahvelerrr
Eki Görüntüle 2894372
konuyu takip et canımAfiyet olsun
Valla bu sayfayı kaybettim üst üste bildirimler gelince bulamadım
Allah razı olsun beni etiket yaptığın için
Ooyyy migimmm yaaa seni unuturmuyummmAfiyet olsun
Valla bu sayfayı kaybettim üst üste bildirimler gelince bulamadım
Allah razı olsun beni etiket yaptığın için
artık o sayfa hakkında konuşmayın ben proyum glip gidip buraya bakıyorlar görüyorum kızlar lütfen ban sebebi bu
Ben bayılıyorumm sankii hahahahahaÇık artık sende şu yazlıktan 42 derece sıcakta psikolojimi bozdun yazlık göstere göstere
bakmayınca gelmez bir kez bildirim geliyor bakmayınca gelmiyor canımKonu takipte gelmiyor ki
Dimiii tamamm kahve attımm zatenn bıraksınlar konuyu simdiiartık o sayfa hakkında konuşmayın ben proyum glip gidip buraya bakıyorlar görüyorum kızlar lütfen ban sebebi bu
Havuzu varsa sorun yokÇık artık sende şu yazlıktan 42 derece sıcakta psikolojimi bozdun yazlık göstere göstere
Kahve yapamıyorum hatuuuunNe bu be böyle odun gibi
Afiyet olsun
Mesaj yazdığın konulara gir çıkıyor burada canımKonu takipte gelmiyor ki
Bende cappucino yapacağımOoyyy migimmm yaaa seni unuturmuyummm
Gell içehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?