- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.104
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.281
Çok şükür iyiym işe geldim haberlere okudum okumaz olaydımgünydın migim nasılsın
trafik felç gayet iyyidim siinirlerim bozulduNe öyle gunaydın canım
Sen iyimisin
Yakinda bend eo trafik sayede ben de yamulacammtrafik felç gayet iyyidim siinirlerim bozuldu
dün adana osmaniye falan gezdim ya osmaniyede hava berbattı yangın soğutuluyormuş şehir dumandı yani adana da birşey yoktuÇok şükür iyiym işe geldim haberlere okudum okumaz olaydımnabim insan merak edip bakıyor
afiyet olsun canımBirazdan cappucino yapacağım
yolu kapatmışlar insan duyurur yaYakinda bend eo trafik sayede ben de yamulacamm
En Zoru sabah erken kalkıp işe gitmektrafik felç gayet iyyidim siinirlerim bozuldu
Hangi yoldan gittiniz ki yolu kapattıysa kötü olmuşafiyet olsun canım
yolu kapatmışlar insan duyurur ya
Tsrbiyesuzlerrrrr melomuu ne sinirlendiriyorlarafiyet olsun canım
yolu kapatmışlar insan duyurur ya
kesinlikle canımEn Zoru sabah erken kalkıp işe gitmek
Manavgat bitti tamamen kül oldu hala yangın devam ediyor çok kötü oldumdün adana osmaniye falan gezdim ya osmaniyede hava berbattı yangın soğutuluyormuş şehir dumandı yani adana da birşey yoktu
Kamu İş saatım 4-12 yi tercih ederdim 8-5 sevmiyorum ama yok olsakesinlikle canım
Günaydın canım benimRöraaaaayyyyyddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @Morrmeneksee @coconatt @ASSOSyal @zorunlunick Catlak-kurabiye @MssPARE @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 Wilma11 Cookiie @pina
okuyorum şuan allah bunu yapanların yanına bırakmasıManavgat bitti tamamen kül oldu hala yangın devam ediyor çok kötü oldum
sorun uyanmak değil bende sadece gelmez mesafeKamu İş saatım 4-12 yi tercih ederdim 8-5 sevmiyorum ama yok olsa
Bebeğinin kalbi durmuş kubrişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?