- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.311
- 83
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.461
yok gerçek bir falcıya eşimeWuu kıme attın faladdinmı
tamamdır :)Bidaha ki sefere fala göndermeden içmeden bize att
Eşin fal mı bakıyoryok gerçek bir falcıya eşime
ben de bakıyorum zaten öyle tanıştık o bana baktı fal ben ona sonra ver yansın ortalık =)Eşin fal mı bakıyorAllahım ne güzel sans
Bunu demen ıyı olmadıben de bakıyorum zaten öyle tanıştık o bana baktı fal ben ona sonra ver yansın ortalık =)
7 sene dolcak işte tanışmamızın üstüne ekimde =) teşekkür ederim canım =)Bunu demen ıyı olmadıılk defa duydum boyle bır tanışma hikayesi Allah daım etsın
Peki sayfanız fılan mı var nasıl oldu7 sene dolcak işte tanışmamızın üstüne ekimde =) teşekkür ederim canım =)
yok ünide tanıştık öğrenciydik ben üniversite 2. sınıftaydım o benim bir üst dönemimdi bildiğin çardakta buldu beni =)Peki sayfanız fılan mı var nasıl oldu
Ilkkez duydum böylesiniiMerhaba arkadaşlar. Ben özellikle türk kahvesini çok severim. Ama kahve içtikten kisa süre sonra tuvalete gitme ihtiyaci hissediyorum. O nedenle yolculuk yapacaksam, toplantiya gireceksem vb. kahve içmemeye çalişiyorum. Bilmem ayni durumu yasayan var mi ?
Yaaa Allah daım etsın tekrardan huzurlu mutlu yuvanız olsun inşallahyok ünide tanıştık öğrenciydik ben üniversite 2. sınıftaydım o benim bir üst dönemimdi bildiğin çardakta buldu beni =)
Kader fincanın içinde ağlarını örmüş... Allah mesut etsin.ben de bakıyorum zaten öyle tanıştık o bana baktı fal ben ona sonra ver yansın ortalık =)
BitabemmmmCanimmmm
Hahaha bayılırım kizŞeyler var ya falcılar heryerınde taslar fılansaçımızı da senin profildekı gıbı yaparız
Biri gene pis fotoğraf atmış, için kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?