- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.581
Yok degilizde tel kismi apayrı, sehir dışındayken telle nerdeyse hic konusmadigi icin zaten ayrildim. Beyefendinin bana telefon açmasını bekliyordum, telime cevap vermedi. Bende yazdim mesaji attimErgenler gibi telde iliskinimi bitirdinadam haklı ama bende olsam cevap vermem hala ayrimisin
Aynen öyle. Cok deger veririm insanlara cokta kafaya takarim. Bu düzelmiş halim guya ama bu ara çökmüş haldeyim resmenSanırım insanlar odaklı çok yaşadığın için bu psikolejidesin,
Sende eşim gibisin desene, 5 yıl oldu hala hergun ise gider arar beni trip atar .sen beni niye aramıyorsun diyeYok degilizde tel kismi apayrı, sehir dışındayken telle nerdeyse hic konusmadigi icin zaten ayrildim. Beyefendinin bana telefon açmasını bekliyordum, telime cevap vermedi. Bende yazdim mesaji attim
Onunki meslek hastalığı ben oyle diyorum artik. Ayni sehirdeyken surekli beraberiz telle gece yarılarına kadar konusuyoruz. Yaninda herhangi biri varsa veya ailesinin yanındaysa iletişim kopuyor. Son 2 aydir yok nerdeyse sadece 1 hafta burdaydi. Nerdeyse hic konuşmayınca bende fittirdimSende eşim gibisin desene, 5 yıl oldu hala hergun ise gider arar beni trip atar .sen beni niye aramıyorsun diyeben telefonla konuşmayı sevmiyorum arkadaşında sevmiyordur belki
İnsan önce kendini sevmeli değer vermeli sen iyi olucaksin ki karşıdakine de iyi geleceksin çık bu psikolejiden bir an önceAynen öyle. Cok deger veririm insanlara cokta kafaya takarim. Bu düzelmiş halim guya ama bu ara çökmüş haldeyim resmen
Bakalim bakalim psikologdan randevu aldım ben çıkamadım valla o çıkarır ins.İnsan önce kendini sevmeli değer vermeli sen iyi olucaksin ki karşıdakine de iyi geleceksin çık bu psikolejiden bir an önce
Umarım iyi olursunBakalim bakalim psikologdan randevu aldım ben çıkamadım valla o çıkarır ins.
Bu arada normalde görsen derdim oldugunu anlamazsın, güler yüzlüyumdur arkadaşlarımla.
Kızım var 2 yaşındaSenin cocuk falan var mı
Kızım küçük çalışmıyorum ara verdimCalisiyor musun
Saol canım seninde vardı sanırımAllah bağışlasın maşallah
Günaydın canımGünaydın kizlar
afiyet olsun balım burada var kitap cafe bende sık sık giderdim pandemiden önceBir kitap kafe buldum, yeni açılmış
Alis veris yaptim,
Kapuçino içiyom canlar
Minnosprenses bi tek konu sahibini etiket yapayım şimdilik, vaktim dar
Eki Görüntüle 2896173
buradayız parmmmmmMillet nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?