Ergenler gibi telde iliskinimi bitirdin adam haklı ama bende olsam cevap vermem hala ayrimisin
Yok degilizde tel kismi apayrı, sehir dışındayken telle nerdeyse hic konusmadigi icin zaten ayrildim. Beyefendinin bana telefon açmasını bekliyordum, telime cevap vermedi. Bende yazdim mesaji attim

Yok degilizde tel kismi apayrı, sehir dışındayken telle nerdeyse hic konusmadigi icin zaten ayrildim. Beyefendinin bana telefon açmasını bekliyordum, telime cevap vermedi. Bende yazdim mesaji attim
Sende eşim gibisin desene, 5 yıl oldu hala hergun ise gider arar beni trip atar .sen beni niye aramıyorsun diye ben telefonla konuşmayı sevmiyorum arkadaşında sevmiyordur belki

Sende eşim gibisin desene, 5 yıl oldu hala hergun ise gider arar beni trip atar .sen beni niye aramıyorsun diye ben telefonla konuşmayı sevmiyorum arkadaşında sevmiyordur belki
Onunki meslek hastalığı ben oyle diyorum artik. Ayni sehirdeyken surekli beraberiz telle gece yarılarına kadar konusuyoruz. Yaninda herhangi biri varsa veya ailesinin yanındaysa iletişim kopuyor. Son 2 aydir yok nerdeyse sadece 1 hafta burdaydi. Nerdeyse hic konuşmayınca bende fittirdim

İnsan önce kendini sevmeli değer vermeli sen iyi olucaksin ki karşıdakine de iyi geleceksin çık bu psikolejiden bir an önce
Bakalim bakalim psikologdan randevu aldım ben çıkamadım valla o çıkarır ins.
Bu arada normalde görsen derdim oldugunu anlamazsın, güler yüzlüyumdur arkadaşlarımla.

Bakalim bakalim psikologdan randevu aldım ben çıkamadım valla o çıkarır ins.
Bu arada normalde görsen derdim oldugunu anlamazsın, güler yüzlüyumdur arkadaşlarımla.
Umarım iyi olursun ben senin psikolejinin kötü olduğunu nerede görsem tanırım anlarım .. yüzünün arkasına gizlemeye çalisiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…