- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.601
Yavrum sen ne zaman dönücen kız bana dert oldu yeter yaaGününüzzzz çiçekk gibi geçirmeniz dileğiyleee❤❤
Nerdesiiniiizzz napıyorsunuzzz canlarummm
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 MssPARE @Catlak-kurabiye Morrmeneksee @ASSOSyal @zorunlunick @coconatt Wilma11 @Emma3 @dut agaci @Kahve __Kokusu @Lavinia_84
Eki Görüntüle 2896205
Gününüzzzz çiçekk gibi geçirmeniz dileğiyleee❤❤
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 MssPARE @Catlak-kurabiye Morrmeneksee @ASSOSyal @zorunlunick @coconatt Wilma11 @Emma3 @dut agaci @Kahve __Kokusu @Lavinia_84
Eki Görüntüle 2896205
Evet ya toplasın hadi iki lafin belini kiralimGünaydın canımkimse uyanmamis heral bende yarı uyandım
Kelebeğimde burdaymısssSelam kızlar nasılsınız
Kaynanamdayım zaten eve ne zaman donecem bilmiyorum zatennb.k yoluna girdim b.k vardı bukadar kalmaya bi çıkamadım şu illettennYavrum sen ne zaman dönücen kız bana dert oldu yeter yaa
Kaynanamdayım zaten eve ne zaman donecem bilmiyorum zatennb.k yoluna girdim b.k vardı bukadar kalmaya bi çıkamadım şu illettenn
Bugün benim zaten delirme günümm patlıcam. Eşime diyorumki yarin gixiyoruz dimi bi evet diyo bi bilmiyorum iyice alıştı buraya yaaa kaynanamda gitmiyelim diye bana bön bön bakıyoo benimde evim düzenim var yanii
Paree vallaha adamı pıçaklıcam bakk demedi deme
Merhaba selam iyiyiz sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Haaaa sen daraldığın kadar bende daraldumm inannn daha ev beni bekliyo ev toz duman içindedirr zatenn kurban olayimm evimee ya daha istanbula adım atmam artıkk annemde zaten köyde annem diyo daha iyi gezdin bidaha gelmezsin diyo istnabula hahahahaah dedim sana gelirim ama kaynanaya gitmemmKız sakın ol lazım sana kocana sarıl picagi ucundan göster ama uygulama
Ben daraldım ha bi git evine artık
merhaba canım nasılsın bakalımSelamlar
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGününüzzzz çiçekk gibi geçirmeniz dileğiyleee❤❤
Eki Görüntüle 2896205
canım keyfin nasılSelam kızlar nasılsınız
Bitaanneeeemmaşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kız gitte bu kadar uzun değilHaaaa sen daraldığın kadar bende daraldumm inannn daha ev beni bekliyo ev toz duman içindedirr zatenn kurban olayimm evimee ya daha istanbula adım atmam artıkk annemde zaten köyde annem diyo daha iyi gezdin bidaha gelmezsin diyo istnabula hahahahaah dedim sana gelirim ama kaynanaya gitmemm
Ucundan göstersme akullanurmuu
paree görmesinnnnBitaanneeeemm
çiçeğuummmm
Kuzuummmmmm
Minnoşşuummmmm
Bal kaymağummmm
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
Ilkkez bukadar uzun oldu sanırımm tuğaff geldi bana ondan sıkıldımm bide rahatlik yok evde 4 adam üstüm başım rahat değillKız gitte bu kadar uzun değil
Dolapta yiyecekleri bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?