- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.761
yüksektesin esmiyor mu yaÖldüm yav
Vara olaydı sesli çalışaydı her şeye razıyımbende akşamı düşünüyorum burası iyide vantilatör geçen bozuldu diye attım sesli çalışıyordu baya keşke bekleteydim de sesli de olsa çalışsaydı
o seni izmirde diye biliyor bizde dedik manisada öyle değil mi paremBenim olduğum yerle senin ora ne alaka giiii Manisa nere Antep nere
Uğraşım yeter ki sen yavrumm
kalk hortumla kendini sula bacımHer yer acık gram esmiyoo
son pişmanlık neye yarar diye bir müslüm baba şarkısı var sana gelsinbende akşamı düşünüyorum burası iyide vantilatör geçen bozuldu diye attım sesli çalışıyordu baya keşke bekleteydim de sesli de olsa çalışsaydı
Balık gibi olduk zatenkalk hortumla kendini sula bacımPeRRieR kız nerdesin sen bacım diyince aklıma geliyorsun
Cok dadlu demi pareee patijlere bakkAllah'ım yaaaaaaaaa suna bakkk
Sen benim çiçeklu resmi görmedunmiii duttttBalık gibi olduk zaten
He ya sordum kahveye dün manisa izmir iki ev varmış yazlık kışlık gibio seni izmirde diye biliyor bizde dedik manisada öyle değil mi paremMssPARE
bende antep dedim ya karışmasın diye attım
anladım canımHe ya sordum kahveye dün manisa izmir iki ev varmış yazlık kışlık gibi
Bende manisa deyince şaşırmıştım
Hala aynı mevzumu yaaa biz onla tanıştığımız da ben İzmir'deki evimdeydim o Buca'ya geldi abisinin yanına hatta ondan ışık alsaydim girusecektim onla.. ama o zamanlar bu kadar tanimiyorduk oda bir iki cevap veriyordu mesajlarıma seslenmedim.. SONRA meyveler oldu buraya geldik zateno seni izmirde diye biliyor bizde dedik manisada öyle değil mi paremMssPARE
bende antep dedim ya karışmasın diye attım
Gördüm muhteşör attım tama ölüyom yooorum ölüüüüyyyym .Sen benim çiçeklu resmi görmedunmiii dutttt
En iyisi koridora siralanmakAynı benmarkete gitmm lazım çıkamıyom
Hangi birimiz sığıcık acebaaa
ben biliyorum canım benim sorun yokHala aynı mevzumu yaaa biz onla tanıştığımız da ben İzmir'deki evimdeydim o Buca'ya geldi abisinin yanına hatta ondan ışık alsaydim girusecektim onla.. ama o zamanlar bu kadar tanimiyorduk oda bir iki cevap veriyordu mesajlarıma seslenmedim.. SONRA meyveler oldu buraya geldik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?