- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.781
gelsin valla duvara yapışıyorum o bile sıcakson pişmanlık neye yarar diye bir müslüm baba şarkısı var sana gelsin
Ama ben boşanmış bekarım ha bekarım mi bekarım çocukta yok tam bekarım
Boşandığını bilmiyordumAma ben boşanmış bekarım ha bekarım mi bekarım çocukta yok tam bekarım
Attınmı anaaaaGördüm muhteşör attım tama ölüyom yooorum ölüüüüyyyym .
ahahahahh duvara değilde fayansa yapış mutfaya uzangelsin valla duvara yapışıyorum o bile sıcak
Al beni.de yanınaaaaaaaAttınmı anaaaa
Beneşimin amcasına geldimmm klima içinde miss gibii perisan oldum kaynana evinde yaa
Demi dişardan kolaylık oluyor vallaEki Görüntüle 2896295
Bu haldesin dimiii .bizde kızla mutfağa gidince böyle oluyoruz .dün akşam dışardan yedik bugün kim yapar yemeği bilmirem
Evet ya o zaman yeniydim çekiniyordum herkestenHala aynı mevzumu yaaa biz onla tanıştığımız da ben İzmir'deki evimdeydim o Buca'ya geldi abisinin yanına hatta ondan ışık alsaydim girusecektim onla.. ama o zamanlar bu kadar tanimiyorduk oda bir iki cevap veriyordu mesajlarıma seslenmedim.. SONRA meyveler oldu buraya geldik zaten
Kız ben sana söyledim diye hatırlıyorum ama zorunluydu o demekki Geceleri konusmusum onla senle karıştırdımHe ya sordum kahveye dün manisa izmir iki ev varmış yazlık kışlık gibi
Bende manisa deyince şaşırmıştım
zaten bu senede bekar gezelim diye diye bu hale geldik
Çok gıcık olmuştum o gün sana sabah yazıyordum ertesi gün cevap veriyordunEvet ya o zaman yeniydim çekiniyordum herkesten
Kahve bağımlısı oldum sonradan
sonra yok unuttum o oldu bu oldu deme bizeMinnosprenses
Bak şimdiden dıyoruz ahdım var sana gelın ayakkabının altına
Başta ben olmak uzere
mavikelebek34
MssPARE
5 528mucizemmm adını yazmayı unutma. Unutursan kuserim mektubunu keserim bu diyardanda giderim
Gelin olamadığım gibi şu sıra gelın olan bir arkadasım da yoktuu ıyı oldu seni bulduğum bari sen yazıver
Ayrıldım kuzumBoşandığını bilmiyordum
Don atletle dur evdeAhagaga2tamm
Eleyim zatenDon atletle dur evde
Pişiyosannn valla ha evimde olsam donlaydım
Valla yanlış okumam yüzünden gözlüklerimi takmamışım ne bilimAyrıldım kuzum
Ay migim kusura bakma sen hamilesin demen aklıma geliyor bazenASSOSyal de diyor ki yok hamile değil
Kocişe çekip atma haaa adma işi bırakur gelirrrr benden söylemesuuuEleyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?