- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.801
Kız izmire gittik yiyenler gezmeler bide çekiniyordum bu mutlu mesut ne yazıyor diyordum hahahahahaÇok gıcık olmuştum o gün sana sabah yazıyordum ertesi gün cevap veriyordun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız izmire gittik yiyenler gezmeler bide çekiniyordum bu mutlu mesut ne yazıyor diyordum hahahahahaÇok gıcık olmuştum o gün sana sabah yazıyordum ertesi gün cevap veriyordun![]()
Arada yaparım öyleKocişe çekip atma haaa adma işi bırakur gelirrrr benden söylemesuuu![]()
ahahahhahahah tamam tama asla unutmam 5 528mucizemmm gerçek ismi nedir sen hatırlat bana isimlerinizi yazarım atarım sizeMinnosprenses
Bak şimdiden dıyoruz ahdım var sana gelın ayakkabının altına
Başta ben olmak uzere
@mavikelebek34
MssPARE
5 528mucizemmm adını yazmayı unutma. Unutursan kuserim mektubunu keserim bu diyardanda giderim
Gelin olamadığım gibi şu sıra gelın olan bir arkadasım da yoktuu ıyı oldu seni bulduğum bari sen yazıver![]()
Ben genelde atletle dururdum evin yanımda inşaat yapınca duramıyorum artıkDon atletle dur evde
Pişiyosannn valla ha evimde olsam donlaydım![]()
aaaaa yok asla siz hatırlatın düğünüm 10.10.2021 desonra yok unuttum o oldu bu oldu deme bize![]()
Oooo o zaman rahat ollArada yaparım öyleçıkıp gelemez çoook uzak çünkü
Ahaaaa ne komik nickim vardı o zamanlar mutlu MesutKız izmire gittik yiyenler gezmeler bide çekiniyordum bu mutlu mesut ne yazıyor diyordum hahahahaha![]()
Ayy ne güzel bak bende 10-11 ekim de evlendimaaaaa yok asla siz hatırlatın düğünüm 10.10.2021 de![]()
Eve gelince canımı çıkarır amaOooo o zaman rahat oll![]()
Mutlu Mesut denince öyle davetiye gelmiştiAhaaaa ne komik nickim vardı o zamanlar mutlu Mesut![]()
evet canım 8-10 ekim düğünüm nasipseAyy ne güzel bak bende 10-11 ekim de evlendim
Sende benim gibi ekim gelinisin
Beni bi ene bi boya alttan üstte üstten alta yukardan aşağıya her şekilde yazMinnosprenses
Bak şimdiden dıyoruz ahdım var sana gelın ayakkabının altına
Başta ben olmak uzere
@mavikelebek34
MssPARE
5 528mucizemmm adını yazmayı unutma. Unutursan kuserim mektubunu keserim bu diyardanda giderim
Gelin olamadığım gibi şu sıra gelın olan bir arkadasım da yoktuu ıyı oldu seni bulduğum bari sen yazıver![]()
ahahahah yukarıdan aşağıya yazıcam adınıBeni bi ene bi boya alttan üstte üstten alta yukardan aşağıya her şekilde yazMinnosprenses
Önemli değil 3 gün hamile kaldım 2 gün önce bitti hamilelikValla yanlış okumam yüzünden gözlüklerimi takmamışım ne bilim![]()
Önemli değil 3 gün hamile kaldım 2 gün önce bitti hamilelik
gerçekte de evlenir hamile kalırsın inşallah![]()
Ahh be dutçuuummmmmm işin zorEve gelince canımı çıkarır ama![]()
Hahhaaa o gün aceleyle girdim siteye ne yazacağımı şaşırdım uydurdum geçtim benim kocisimin adı mutlu ama gerçektenMutlu Mesut denince öyle davetiye gelmişti
Alay konusu olmuştu
Kızın adı mutlu oğlan adı Mesuttu![]()
Dışarıda işler ancak halledip geldim kuzuGününüzzzz çiçekk gibi geçirmeniz dileğiyleee❤❤
Nerdesiiniiizzz napıyorsunuzzz canlarummm
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268
MssPARE
Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @ASSOSyal @zorunlunick
coconatt
Wilma11 @Emma3
D u t
Kahve __Kokusu @Lavinia_84
Eki Görüntüle 2896205
Yaaa afiyet bal olsun canımKahve __Kokusu
Minnosprenses
coconatt
@ASSOSyal
D u t
Catlak-kurabiye
Jou
Wilma11
@mavikelebek34
@Emma3
@Elhan
@zorunlunick
Kızlar hadi kahveye buyurun
Eki Görüntüle 2896248
Yaaa sunumuna kurbaneyÇikolatalar sizlere kuzular
MssPARE
Minnosprenses
Jou
Catlak-kurabiye
@zorunlunick
@ASSOSyal
@Emma3
Wilma11
coconatt
Eki Görüntüle 2896273
Yerim seni ben caney hepimizin günü en güzelinden olsun,Gününüzzzz çiçekk gibi geçirmeniz dileğiyleee❤❤
Nerdesiiniiizzz napıyorsunuzzz canlarummm
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268
MssPARE
Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @ASSOSyal @zorunlunick
coconatt
Wilma11 @Emma3
D u t
Kahve __Kokusu @Lavinia_84
Eki Görüntüle 2896205
Oyyy bu nasıl sunum böyleeeKahve __Kokusu
Minnosprenses
coconatt
@ASSOSyal
D u t
Catlak-kurabiye
Jou
Wilma11
@mavikelebek34
@Emma3
@Elhan
@zorunlunick
Kızlar hadi kahveye buyurun
Eki Görüntüle 2896248
Immm çikilotaÇikolatalar sizlere kuzular
MssPARE
Minnosprenses
Jou
Catlak-kurabiye
@zorunlunick
@ASSOSyal
@Emma3
Wilma11
coconatt
Eki Görüntüle 2896273
Neler yapiyon bakım arazisin bütün günYerim seni ben caney hepimizin günü en güzelinden olsun,
Oyyy bu nasıl sunum böyleeeafiyet olsun çiçeeemmm
Immm çikilotateşekkür ederiz beybisi afiyet olsun gülümm
![]()