- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.821
Ah kuzum ya bi kaç işler var onları halletmem lazım öyle işte. Siz napıyosunızNeler yapiyon bakım arazisin bütün gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzum ya bi kaç işler var onları halletmem lazım öyle işte. Siz napıyosunızNeler yapiyon bakım arazisin bütün gün![]()
Tuğçe canımahahahhahahah tamam tama asla unutmam 5 528mucizemmm gerçek ismi nedir sen hatırlat bana isimlerinizi yazarım atarım size![]()
Sıcakta yapıştık kaldık biz eve çocukla canım oturuyoz evdeAh kuzum ya bi kaç işler var onları halletmem lazım öyle işte. Siz napıyosunız
Memnun oldum düğün günü yazacağım sizleriTuğçe canım![]()
Aman çıkma kuzum ya valla tüm enerjimi sömürüyor bu sıcaklarSıcakta yapıştık kaldık biz eve çocukla canım oturuyoz evde![]()
Wuuu beybi kırbaç@ASSOSyaliim kaç pıçaklar çıktı yine goturcek bu seni sevgi ayağına benim kollarıma gel kırbaç daha güzel![]()
AlllaaahhhhıımmmmmmmmmYi gitsin bebem![]()
![]()
![]()
Alllaaahhhhıımmmmmmmmm
Sosyalimmmmmmm
Mıncurlarımmm seniiiii
Offffff bak böyleeeee
![]()
Ulu orta yiyişilmez olan var olmayan var gedin öteYaaaa nasul oluyormuşcoconatt cocoylaa yiyişince süper ama
Beğenmedimi geri all vururumm seniiiKahveye gel affedeyim seni![]()
Yaaaa nasılmış ammaaa iyi oldu heh şöyleBeğenmedimi geri all vururumm seniii
Inatçı keçi yavv ben basarsam illede basacak buda haaa![]()
![]()
![]()
Yaaaa nasılmış ammaaa iyi oldu heh şöyle![]()
Hahahah burdayım bacım burdayımda pek saglıklı katılamıyorm aranıza. Memlekettyım gunler yogun. Cok sık gıremıyorum. Arada yazıyorum grubada az yazdıgım ıcın gozden kacıyodur. Sız neydıyonuz gııııkalk hortumla kendini sula bacımPeRRieR kız nerdesin sen bacım diyince aklıma geliyorsun