- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.858
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.141
ASSOSyal Morrmeneksee MssPARE Kahve __Kokusu coconatt Jou Catlak-kurabiye ve beni merak eden nickini şuan gözden kacirdiklarim telefonum gittiğim yerlerde hiç bı şekilde çekmiyordu
Hattımı türk telekoma tasidigim için çok pişman oldum ( yakın zamanda taşımıştıM) Turkcell'e döneceğim.
O yüzden bes dakikacik girip
hello ı have not died yet beybiler diyemedim
Aminn n canım benimAllah yardımcınız olsun kuzum ya çok şükür buralar esiyor birazcık
Ya nerdesin ya öldük meraktan heryere haber verdikVeMinnosprenses @PeRRieR
Morrmeneksee
Kızlar hepiniz ne çok merak etmişsiniz bu ne incelikkkk
Hepinizi en çok insan olabilme erdeminizden kucaklıyorum
çok düşünceli davranmissiniz
ben iyiyim mugladaki yerlerimizde de henüz bir sıkıntı yok iyiyiz.
tatilden şuan döndüm eve girince sizlere yazabildim .
HEr biriniz nasilsiniz ?
çok şükürGünaydın şekerlerimmmm ballarımmm çiçeklerimmmnickom da sağ salim döndü
Heheyyy
Vur davulcu davula
Dutum da dönmüş mahpıs bitmiş
Tey Tey Teyyy
bebeklinick Jou coconatt Kahve __Kokusu D u t MssPARE Minnosprenses Morrmeneksee ASSOSyal
günaydınnnnnn naber tatlımGünaydın
Çok şükür İşe geldim uykum var halagünaydınnnnnn naber tatlım
bende işe geldim oda arkadaşım çıktı yıllık izine ben yalnızım odada o gelince ben çıkacağım işler güler işte canımÇok şükür İşe geldim uykum var halasen nasılsın canım
İyi olmuşbende işe geldim oda arkadaşım çıktı yıllık izine ben yalnızım odada o gelince ben çıkacağım işler güler işte canım
aynen canım ayarladık çıkacağım işlerimi halledeceğimİyi olmuşo gelince çıkarsın inşallah
günaydın kelebeğim nasılsınGünaydın kızlar
İyi oluyor bizde arkadaşlarla izin konuşuruz ona göre ayarlıyoruzaynen canım ayarladık çıkacağım işlerimi halledeceğim
dün hallettin çoğunuğunu satışımız vardı dün araç satıldı bizim işde hedef var çok şükür yarısı hallolduİyi oluyor bizde arkadaşlarla izin konuşuruz ona göre ayarlıyoruzama bütün işler bende kalıyor
bugünlerde ne kadar iyi olabiliyorsak o kadar iyiyim minnosum sen nasılsıngünaydın kelebeğim nasılsın
GünaydınnnGünaydın şekerlerimmmm ballarımmm çiçeklerimmmnickom da sağ salim döndü
Heheyyy
Vur davulcu davula
Dutum da dönmüş mahpıs bitmiş
Tey Tey Teyyy
bebeklinick Jou coconatt Kahve __Kokusu D u t MssPARE Minnosprenses Morrmeneksee ASSOSyal
dün hallettin çoğunuğunu satışımız vardı dün araç satıldı bizim işde hedef var çok şükür yarısı halloldu127.000 satıldı araç ederi 110.000 di
Süperrrdün hallettin çoğunuğunu satışımız vardı dün araç satıldı bizim işde hedef var çok şükür yarısı halloldu127.000 satıldı araç ederi 110.000 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?