Süperrr Rabbim size hayırlı bol kazançlar nasip etsin .
aminnnn canım benim bizim değil bankanın kazancı ben icra dosyalarına bakıyorum borçlununbirinin araı yakalandı 2 ay kadar oldu onu sattık dün iyi satıldı ama sevindim hedef tutsun inşllah dua edin buradan ıkacağım ama büroda bu işten 13 kişi geçiniyor allah bol tahsilat versin işleri daimi olsun ben 30 eylülde işi bırakacapım

bende aynı canım benim kafamı dağıtmak istiyorum kendi sorumlarım hariç ülkemizin sorunlarıda beni strese sokuyor saçlarım yine aşırı döküldü bu hafta her gün duş aldım saç kalmadı
ayy bende de aynı sorum var ekstra bir şey kullanıyor musun dökülmemesi için şu gencecik yaşımda başımda saç kalmadı diyorum

Anlamını bilmem ama hiç tanımadığın bi akrabadan sana öyle Bi miras kalsa ne güzel olurdu ama ya

bende aynı canım benim kafamı dağıtmak istiyorum kendi sorumlarım hariç ülkemizin sorunlarıda beni strese sokuyor saçlarım yine aşırı döküldü bu hafta her gün duş aldım saç kalmadı
Hem dügün stresi hemde iş hemde ülke Allah yardımcımız olsun
Haberlere bakma bende artık bakmıyorum
Dügün telaşı çok tatlı onlar evlenince rahatlayacaksın az kaldı

ayy bende de aynı sorum var ekstra bir şey kullanıyor musun dökülmemesi için şu gencecik yaşımda başımda saç kalmadı diyorum
Ben 1 yıldır neredeyse saç tedavisi görüyorum canım şampuan sprey hap iğne kullanıyorum ama doktorum stres yapıyorsun içine atma dedi ama kimseye birşey diyemediğim gibi içimde kalıyor işte canım saçlarıma etki ediyor
bu ben değilim ama saçım tam olarak böyleydi şuan toparlandı çok şükür bu kadar değil ama tedavim devam ediyor

Hem dügün stresi hemde iş hemde ülke Allah yardımcımız olsun
Haberlere bakma bende artık bakmıyorum
Dügün telaşı çok tatlı onlar evlenince rahatlayacaksın az kaldı
aynen canım bitmiyor üstelik yaklaştı henüz eşya dahi almadık aşırı derecede taktım buna ama birşey diyemiyorum

Buraya dök anlat derdini
İçine atma bende atıyordum sonra patladım

benim böyle olabilir ya

aynen canım bitmiyor üstelik yaklaştı henüz eşya dahi almadık aşırı derecede taktım buna ama birşey diyemiyorum
alırsınız canım düğünde illaki stres oluyor takma diyemem çünkü bende en küçük şeylere bile takılan biriyim inşaAllah evlendikten sonra rahatlarsın zaten az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…