- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.952
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.161
bende aynı canım benim kafamı dağıtmak istiyorum kendi sorumlarım hariç ülkemizin sorunlarıda beni strese sokuyor saçlarım yine aşırı döküldü bu hafta her gün duş aldım saç kalmadıbugünlerde ne kadar iyi olabiliyorsak o kadar iyiyim minnosum sen nasılsın
aminnnn canım benim bizim değil bankanın kazancı ben icra dosyalarına bakıyorum borçlununbirinin araı yakalandı 2 ay kadar oldu onu sattık dün iyi satıldı ama sevindim hedef tutsun inşllah dua edin buradan ıkacağım ama büroda bu işten 13 kişi geçiniyor allah bol tahsilat versin işleri daimi olsun ben 30 eylülde işi bırakacapımSüperrrRabbim size hayırlı bol kazançlar nasip etsin .
ayy bende de aynı sorum var ekstra bir şey kullanıyor musun dökülmemesi için şu gencecik yaşımda başımda saç kalmadı diyorumbende aynı canım benim kafamı dağıtmak istiyorum kendi sorumlarım hariç ülkemizin sorunlarıda beni strese sokuyor saçlarım yine aşırı döküldü bu hafta her gün duş aldım saç kalmadı
Anlamını bilmem ama hiç tanımadığın bi akrabadan sana öyle Bi miras kalsa ne güzel olurdu ama yaHayır olsun inşaallah diyelim
Rüyamda ;
İki katlı eski bir ev gördüm çöküş içindeydi
Bu iki katlı ev 40 milyon TL satmaya çalışan yaşlı çift gördüm
Dedim niye satıyorsun
Evi bakamıyoruz yavrum dedi
İçeriye bi girdim giriş muhteşem bir yer
Kocaman mutfak kocaman salon
Evin içinde merdiven var
Eski ama içi harika yer
İki Yanda bahçeydi diyor teyze. Bahçeyi sattık ev yaptılar dedi. Şimdi evi satayım diyor
Anlamış değilim çocukları yok
Sonra uyandımçok etkilendim yaw anlamı bilen var mı
Hem dügün stresi hemde iş hemde ülkebende aynı canım benim kafamı dağıtmak istiyorum kendi sorumlarım hariç ülkemizin sorunlarıda beni strese sokuyor saçlarım yine aşırı döküldü bu hafta her gün duş aldım saç kalmadı
Ben 1 yıldır neredeyse saç tedavisi görüyorum canım şampuan sprey hap iğne kullanıyorum ama doktorum stres yapıyorsun içine atma dedi ama kimseye birşey diyemediğim gibi içimde kalıyor işte canım saçlarıma etki ediyorayy bende de aynı sorum var ekstra bir şey kullanıyor musun dökülmemesi için şu gencecik yaşımda başımda saç kalmadı diyorum
aynen canım bitmiyor üstelik yaklaştı henüz eşya dahi almadık aşırı derecede taktım buna ama birşey diyemiyorumHem dügün stresi hemde iş hemde ülkeAllah yardımcımız olsun
Haberlere bakma bende artık bakmıyorum
Dügün telaşı çok tatlı onlar evlenince rahatlayacaksın az kaldı
Miras mıAnlamını bilmem ama hiç tanımadığın bi akrabadan sana öyle Bi miras kalsa ne güzel olurdu ama ya
Alırsın canımaynen canım bitmiyor üstelik yaklaştı henüz eşya dahi almadık aşırı derecede taktım buna ama birşey diyemiyorum
Buraya dök anlat derdiniBen 1 yıldır neredeyse saç tedavisi görüyorum canım şampuan sprey hap iğne kullanıyorum ama doktorum stres yapıyorsun içine atma dedi ama kimseye birşey diyemediğim gibi içimde kalıyor işte canım saçlarıma etki ediyor
Eki Görüntüle 2896955 bu ben değilim ama saçım tam olarak böyleydi şuan toparlandı çok şükür bu kadar değil ama tedavim devam ediyor
benim böyle olabilir yaBen 1 yıldır neredeyse saç tedavisi görüyorum canım şampuan sprey hap iğne kullanıyorum ama doktorum stres yapıyorsun içine atma dedi ama kimseye birşey diyemediğim gibi içimde kalıyor işte canım saçlarıma etki ediyor
Eki Görüntüle 2896955 bu ben değilim ama saçım tam olarak böyleydi şuan toparlandı çok şükür bu kadar değil ama tedavim devam ediyor
alırsınız canım düğünde illaki stres oluyor takma diyemem çünkü bende en küçük şeylere bile takılan biriyim inşaAllah evlendikten sonra rahatlarsın zaten az kalmışaynen canım bitmiyor üstelik yaklaştı henüz eşya dahi almadık aşırı derecede taktım buna ama birşey diyemiyorum
stres yapma canım içine atma aşırı ve uzun süreli dökülme varsa doktora gitbenim böyle olabilir ya
o patlama çok kötü oldu dimi istesen de tutamıyorsun kendiniBuraya dök anlat derdini
İçine atma bende atıyordum sonra patladım
kendim takmak istemesemde takılıyor maalesefalırsınız canım düğünde illaki stres oluyor takma diyemem çünkü bende en küçük şeylere bile takılan biriyim inşaAllah evlendikten sonra rahatlarsın zaten az kalmış
canım benim hep demir eksikliğim ve vitamin eksikliğim var bunlar hep düşüyor doktorda değerlerin düşün normal diyorstres yapma canım içine atma aşırı ve uzun süreli dökülme varsa doktora git
bilirim bilmez miyim ben evlenirken hastanelik bile olurum kendimi biliyorumkendim takmak istemesemde takılıyor maalesef
bende de b12 ve d vitamini azdı b12 için iğne vuruluyorum ama kafamdan d vitamini iğne aldım ama onu yutuyorum şampuan saç spreyi ve ilaç kullanıyorum ek olarakcanım benim hep demir eksikliğim ve vitamin eksikliğim var bunlar hep düşüyor doktorda değerlerin düşün normal diyor
hallolsunda boşver gez senWilma11 evet canım iznimde akacağız nikah işlemlerimi de yapacağım tüm doktor randevularımıda aldım göz diz saç için 10 gün tüm sdevlet kurumlarını gezeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?