- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.401
Kız ben soğuk su içmezdim çok zorda kalırsam içerdim bu sene maşaAllah iyi bile dayandım benceGeçmiş olsun canım ya aynen valla farkına varmıyoruz ama bi sıcak bi soğuk hemen etkiliyor. Ben normal su ile soğuk suyu karıştırıyorum. O soğuğunu kırmış oluyorum diğer türlü benimde hemen dolar boğazjm
Hahah evet normal suya doğru koşşKız ben soğuk su içmezdim çok zorda kalırsam içerdim bu sene maşaAllah iyi bile dayandım benceben yavaş yavaş önce karıştırarak sonra da normal suya dönmeliyim
fena sıcak Allah dışarıda çalışana yardım etsin işe gelip giderken yanıyorumHahah evet normal suya doğru koşş
Bu sene de aşırı sıcak ya
Canımmm hemen dinliyorum
Minnosprenses sana gelsin ilk video kuzummmmmm özellikle
ve Sizlerede kızlar
ASSOSyal
bebeklinick
MssPARE
Catlak-kurabiye
coconatt
clara
Jou
D u t
Mümkünse kahveni al cam kenarı bir yer bul kuzu çok keyifli bir parçaCanımmm hemen dinliyorum
Aa neden kız ne oldu
Bende seni öpimmmmm
Yaa bir sıcak oldu gökyüzü bulutla doldu azıcık uyuuşum kalktım gökyüzü kırmızı dedim allahım bu gün o gün mü yarabbim dedimaaa noldu canım
işteyim bitanem biraz imkansızMümkünse kahveni al cam kenarı bir yer bul kuzu çok keyifli bir parça
Adamın şortları bende giyiyom soruyo şortum nerdeİyim bende bitanem He ya çok sıcak ben kendi kıyafetlerimi bıraktım eşimin şortlarını falan giyinmeye başladımefil efil ajahah,
vallaaaaaHahah evet normal suya doğru koşş
Bu sene de aşırı sıcak ya
Teşekkürler beybisi
ve Sizlerede kızlar
ASSOSyal
bebeklinick
MssPARE
Catlak-kurabiye
coconatt
clara
Jou
D u t
Aminn aminn. Kendimi hep bilim kurgu filminin içinde hissediyorumfena sıcak Allah dışarıda çalışana yardım etsin işe gelip giderken yanıyorum
Haha ama çok rahat onların kıyafetleriAdamın şortları bende giyiyom soruyo şortum nerde
Afiyet olsun şekerimEki Görüntüle 2897617
Sıcak havaya karşı tutumum
Iyi yapıyon fıldır fildirİyim bende bitanem He ya çok sıcak ben kendi kıyafetlerimi bıraktım eşimin şortlarını falan giyinmeye başladımefil efil ajahah,
Caniimmmm
ve Sizlerede kızlar
ASSOSyal
bebeklinick
MssPARE
Catlak-kurabiye
coconatt
clara
Jou
D u t
Akşama belli olacak iyi mi yaptım kötü mü hahahaIyi yapıyon fıldır fildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?