- 28 Haziran 2011
- 63.668
- 159.867
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.381
Nasılsın aşkom balım peteğimGünaydın canlar
Çok şükür iyiyim kurbisim, sıcak çok fazlaNasılsın aşkom balım peteğim
Başka tabiiiTek düzgün şekli olan minik Bi tane buldum diktim ama yaşar mı bilmiyorumsüt kuzusuydu daha parmak ucu kadar
Kim yaşlı Heheyyy biz 18lik çıtırdık yahu
Al bak gene Günaydın hahhah
Geçen youtube de şarkı dinlerken denk geldim. Şu sıralar hep eski şarkıları dinliyorum ya onların tadı bi başka
Tamamdır meloooooHayır canım
Tamamdır melooooo
Napiyosun aşk❤
İyim bende bitanem He ya çok sıcak ben kendi kıyafetlerimi bıraktım eşimin şortlarını falan giyinmeye başladımÇok şükür iyiyim kurbisim, sıcak çok fazlasen nasılsın beybim papatyam
TerbiyesizlerNapiyosun aşk❤
İşler güçler gece kokrktum kıyamet kopacak dedimNapiyosun aşk❤
gel senide öpeyimTerbiyesizler
Aa neden kız ne olduİşler güçler gece kokrktum kıyamet kopacak dedim
Bende seni öpimmmmmgel senide öpeyim
Tövbe bismillahh niye şimşekten miiİşler güçler gece kokrktum kıyamet kopacak dedim
gel senide öpeyim
Aa neden kız ne oldu
Bende seni öpimmmmm
aaa noldu canımİşler güçler gece kokrktum kıyamet kopacak dedim
şu sıcaktan içmediğim kadar soğuk su içtim sabah bi kalktım boğazım şişmiş sesim değişmiş kızlar dikkat edin hava bir taraftan klima,soğuk su bir taraftan güzel çarpıyorİyim bende bitanem He ya çok sıcak ben kendi kıyafetlerimi bıraktım eşimin şortlarını falan giyinmeye başladımefil efil ajahah,
Geçmiş olsun canım ya aynen valla farkına varmıyoruz ama bi sıcak bi soğuk hemen etkiliyor. Ben normal su ile soğuk suyu karıştırıyorum. O soğuğunu kırmış oluyorum diğer türlü benimde hemen dolar boğazjmşu sıcaktan içmediğim kadar soğuk su içtim sabah bi kalktım boğazım şişmiş sesim değişmiş kızlar dikkat edin hava bir taraftan klima,soğuk su bir taraftan güzel çarpıyor
Gerçekte atladigini hayal ettim bir anGunsydinnnn
Ben atlarım ama meniskusler izin vermiyorGerçekte atladigini hayal ettim bir anolsada atlasak ne güzel olurdu ben çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?