- 28 Haziran 2011
- 63.668
- 159.867
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.621
Evet minnosumGörmüş canım
İnterneti bitmiş aradı beni gündüz
Abovv bende diyorumm niye sesi çıkmay hiçİnterneti bitmiş aradı beni gündüz
Oh en iyisini yapıyorsun canım benim
Aminn kahvemm benide hep bu düşünce tuttu. Eşim çok üzüldü o üzüldükce ben daha çok üzüldüm. Bir kaç gün hiç konuşamadık doğru dürüst sonra sonra biraz konuşmaya konuştukca rahatlamaya başladık. 3. Defa olunca oda artık isyandan korkuyorum dedi onada hep bunları söyledim. Yapcak birşey yok elimizden birşey gelmiyorki. Evlat bizim diyemeyiz Allahın emanetiydi sonucta. O böyle uygun
Çatlağımm Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel günler görürü
Valla yerinde olsam iki seçeneğim var der, 4 yıl bekliyip çöp yapacağıma o kadar yılı. bir sene eşekler gibi çalışır kpss yi denerdim canım ben sen isteyince yaparsın benceYa 20 li yaşlarda olsam belki göze almak daha kolay olabilirdi ama işte bu düşündürüp beni kahvem74 aldıysam üstüne 20 soru daha eklesem istediğim puan gelir zaten diye düşünüyorum
Niye konusmuyon benle lann buara bi suskunsunnnnnnn
Abovv bende diyorumm niye sesi çıkmay hiç
Tamamm çokçok opüyorum onu
Denk gelmiyoruz çünkü ben sabah aktifim sen akşam üstleri .şuan bakım cikicam mesala yine ama sen konuşmuyorum sanicaksinNiye konusmuyon benle lann buara bi suskunsunnnnnnn
Vallaha kuzu dunden beri hic bos değilimm daha anca aktif olabildimmDenk gelmiyoruz çünkü ben sabah aktifim sen akşam üstleri .şuan bakım cikicam mesala yine ama sen konuşmuyorum sanicaksin
İyidir kuzu, sıcakla mücadeleye devam.
Amin canım sosyalimm çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım benim çok üzüldüm yaa,çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inş canım perim
Urada esiyor şuanİyidir kuzu, sıcakla mücadeleye devam.
Bende spora başladım iki gündür çok burada olamıyorum gündüzleriVallaha kuzu dunden beri hic bos değilimm daha anca aktif olabildimm
Canım eğer bi şans vermek, dinlemek istiyorsan yüz yüze görüş aklına takılanı açıkça sor derim. Yani samimiyetlerine güveniyorsan. Ha yok bana samimi gelmiyorlar diyorsan da aradaki duvarları daha kalın ör. Bundan sonra merhaba merhaba olsun arandaki muhabbet.Kızlar sizlerle birşey paylaşıcam fikrinizi almak istiyorum bdv'ye konu açmak istemiyorum.
Şimdi benim çocukluğumdan birlikte büyüdüğümüz 2 arkadaşım var. Çok yakındık yediğimiz ayrı gitmezdi. Son 1 yıldır falan epey bir soğukluk girdi. Daha doğrusu onlar açısından bilmiyorum da benim açımdan öyle. Birisi evli birisi nişanlı yakında düğünü olucak. En son olaylarda benim hamileliğimi ikisine söylemiştim. 3 ay olmadan kimseye söylemek istemediğimi de belirtmiştim kimseye söylememeleri adına. Sonra biz bir iki kişiden duyduk bu durumu. Hiç olmayacak 2 kişi söyledi. Birisi nişanlı olan arkadaşımın kuzeninin sevgilisi, diğeride yine aynı nişanlı arkadaşımın teyzesi. Neyse ben sordum ettim yemin etti ben söylemedim diye bende boşverdim çok üstünde durmadım. 1 ayı geçik evde yatıyorum riskliydi durumum biliyorsunuz birkere olsun sormadılar nasılsınız napıyosun diye. Son olarakta ben bu kaybı yaşadıktan sonra nişanlı olan sadece bir kere mesajla geçmiş olsun nasıl oldu bu durum böyle gibisinden sordu. 4 5 mesajla konuşmuş olduk. Diğeri ise bana verdiği tek tepki 'sen ciddimisin' ardından bir geçmiş olsun bile demedi. Ben daha cevap vermeden aradı tamam ama müsait değildim o an. Sonra konuşalım diye öesaj attım o mesajıma sadece tamm yazdı. 1 haftadır birdaha hiç bir geçmiş olsun tekrar arama vs yok ben de öncesinde zaten kırgın olduğumdan aramadım tekrar. Dün bana yazmış napıyosun, hava da çok sıcak... böyle havadan sudan muhabbetler sadece. Eşim izindeydi işe başladımı diye sordu başladı dedim. Tamm sana gelmek istiyorum birgün dedi. Ben bunca şeyin üstüne bu kırgınlığımda yüz yüze gelmek hiç istemiyorum. Ama bir yanımda haksızmıyım acaba diye sorguluyor. o nişanlı olanda bana nikah şahidim olurmusun dedi. Ona da bu aralar pek iyi bir durumda olmadığım için olmasam sorun olurmu diye dedim. Oda kızdı. Haksızmıyım kızlar ben. Neden benim zor zamanımda yanımda değillerdi. Ben bu saatten sonra ne bekliyim ne istiyim onlardan
Uzun süredir samimi gelmiyorlar canım. Bir arkadaşım var oda diyor sen söyle neden olduğunun hesabını sor diyor. Ama ben birşeyleri düzeltmek istemiyorum dediğin gibi bu saatten sonra herkes hayatına bakıyor zaten hepimizin farklı hayatları farklı çabaları var. Bana artık muhabbetleri iyi gelmiyor. Zaten o sebepten epey bir süredir uzaktım. O yüzden bende artık sadece merhaba merhaba uzuunn aralıklarla görüşmek istiyorum. Tamamen kesemem irtibatımı aileelerimizde çok yakın cünkü ama mesafemi koyucam artık net olarakCanım eğer bi şans vermek, dinlemek istiyorsan yüz yüze görüş aklına takılanı açıkça sor derim. Yani samimiyetlerine güveniyorsan. Ha yok bana samimi gelmiyorlar diyorsan da aradaki duvarları daha kalın ör. Bundan sonra merhaba merhaba olsun arandaki muhabbet.
Çünkü verdiğin değeri hak etmiyorsa mesafe en güzelidir. Bende öyle veda ettim bi çocukluk arkadaşıma şuan sadece nbr nasılsın. Ve keşke daha önce yapsaymışım dedim bunu şunun için anlattım çevremde herkes beni uyarırdı onun samimi olmadığına dair. Hani eğer sende öyle bir durum seziyorsan ya da çevrendekiler bu şekilde düşünüyorsa mesafeni iyi ayarla bitanem
Bende akşamları spora geliyorum şuan saatimi bekliyorumBende spora başladım iki gündür çok burada olamıyorum gündüzleri
geceleri anca..artık uyanık olan konuşur benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?