- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.641
Ooo başladınmı kahvemm süoerrBende spora başladım iki gündür çok burada olamıyorum gündüzleri
geceleri anca..artık uyanık olan konuşur benimle
Burasıı fena serinn gell emmoşşİyidir kuzu, sıcakla mücadeleye devam.
Ne güzel ne yapıyorsun spor olarakBende akşamları spora geliyorum şuan saatimi bekliyorum
O nekiAşk mantık intikam başladı
Kahve de yapıcam
Başladım Leslie yapıyorum iki gündür tavsiye ederim valla güzel telleriyorOoo başladınmı kahvemm süoerr
Aynen canım en iyisi olur. Hem kafan rahat olur mesafe candır. Çok yakın olduğunda aynı değeri alamayınca üzülen sadece biz oluyoruz.Uzun süredir samimi gelmiyorlar canım. Bir arkadaşım var oda diyor sen söyle neden olduğunun hesabını sor diyor. Ama ben birşeyleri düzeltmek istemiyorum dediğin gibi bu saatten sonra herkes hayatına bakıyor zaten hepimizin farklı hayatları farklı çabaları var. Bana artık muhabbetleri iyi gelmiyor. Zaten o sebepten epey bir süredir uzaktım. O yüzden bende artık sadece merhaba merhaba uzuunn aralıklarla görüşmek istiyorum. Tamamen kesemem irtibatımı aileelerimizde çok yakın cünkü ama mesafemi koyucam artık net olarak
Leslie muhtesem yaBaşladım Leslie yapıyorum iki gündür tavsiye ederim valla güzel telleriyor
Ahhh benim karakuzumm gene mi yazıyor halaKızlar sizlerle birşey paylaşıcam fikrinizi almak istiyorum bdv'ye konu açmak istemiyorum.
Şimdi benim çocukluğumdan birlikte büyüdüğümüz 2 arkadaşım var. Çok yakındık yediğimiz ayrı gitmezdi. Son 1 yıldır falan epey bir soğukluk girdi. Daha doğrusu onlar açısından bilmiyorum da benim açımdan öyle. Birisi evli birisi nişanlı yakında düğünü olucak. En son olaylarda benim hamileliğimi ikisine söylemiştim. 3 ay olmadan kimseye söylemek istemediğimi de belirtmiştim kimseye söylememeleri adına. Sonra biz bir iki kişiden duyduk bu durumu. Hiç olmayacak 2 kişi söyledi. Birisi nişanlı olan arkadaşımın kuzeninin sevgilisi, diğeride yine aynı nişanlı arkadaşımın teyzesi. Neyse ben sordum ettim yemin etti ben söylemedim diye bende boşverdim çok üstünde durmadım. 1 ayı geçik evde yatıyorum riskliydi durumum biliyorsunuz birkere olsun sormadılar nasılsınız napıyosun diye. Son olarakta ben bu kaybı yaşadıktan sonra nişanlı olan sadece bir kere mesajla geçmiş olsun nasıl oldu bu durum böyle gibisinden sordu. 4 5 mesajla konuşmuş olduk. Diğeri ise bana verdiği tek tepki 'sen ciddimisin' ardından bir geçmiş olsun bile demedi. Ben daha cevap vermeden aradı tamam ama müsait değildim o an. Sonra konuşalım diye öesaj attım o mesajıma sadece tamm yazdı. 1 haftadır birdaha hiç bir geçmiş olsun tekrar arama vs yok ben de öncesinde zaten kırgın olduğumdan aramadım tekrar. Dün bana yazmış napıyosun, hava da çok sıcak... böyle havadan sudan muhabbetler sadece. Eşim izindeydi işe başladımı diye sordu başladı dedim. Tamm sana gelmek istiyorum birgün dedi. Ben bunca şeyin üstüne bu kırgınlığımda yüz yüze gelmek hiç istemiyorum. Ama bir yanımda haksızmıyım acaba diye sorguluyor. o nişanlı olanda bana nikah şahidim olurmusun dedi. Ona da bu aralar pek iyi bir durumda olmadığım için olmasam sorun olurmu diye dedim. Oda kızdı. Haksızmıyım kızlar ben. Neden benim zor zamanımda yanımda değillerdi. Ben bu saatten sonra ne bekliyim ne istiyim onlardan
Başladım Leslie yapıyorum iki gündür tavsiye ederim valla güzel telleriyor
Kesinlikle katılıyorum sizeLeslie muhtesem ya
Türkçe versiyonu var bir yoga hocası yapıyor ben şuan onla yapıyorum 45 dakika 2 turLeslie muhtesem ya
Hahahahaahha pareeemmm şu adam sagaa gelsinnn herkese duyrulurrr tamda pareme göree adamda enerjisi başkada yokCookiie ışığın yanıyor gel buraya
Kahve __Kokusu geldi ama kimse yok dedi
Jou bugün çok iş yaptı gel la buraya şu adamı burda da paylaş
Morrmeneksee yeni topik açıcam
ASSOSyal Nerdesin
coconatt geldi gitti
D u t neti yok
Catlak-kurabiye nerdesin
Minnosprenses yoğun
Toplanın uleynnn
Çatlak kurabiye burdaaCookiie ışığın yanıyor gel buraya
ASSOSyal Nerdesin
coconatt geldi gitti
D u t neti yok
Catlak-kurabiye nerdesin
Minnosprenses yoğun
Toplanın uleynnn
Niye bıraktın ki haftada en az üç kere yap kilonu koruma na yardım ederKesinlikle katılıyorum sizebende bayılıyorum ama artık bıraktım.
Maşaallahh sana ben okadarı edemiyorum artukunnnTürkçe versiyonu var bir yoga hocası yapıyor ben şuan onla yapıyorum 45 dakika 2 tur
Bende çok edemiyorum bee kubrişiimmmKesinlikle katılıyorum sizebende bayılıyorum ama artık bıraktım.
Geldim geldimCookiie ışığın yanıyor gel buraya
ASSOSyal Nerdesin
coconatt geldi gitti
D u t neti yok
Catlak-kurabiye nerdesin
Minnosprenses yoğun
Toplanın uleynnn
Hareketler çok zor degilki alışırsın zamanlaMaşaallahh sana ben okadarı edemiyorum artukunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?