- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.270
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.681
Hoş buldum bebeeeeğimmmHoşgeldin canoo
Hahah Pareyi tutuyoruz yerine sen mi atandın kız
İç iç Hahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum bebeeeeğimmmHoşgeldin canoo
Hahah Pareyi tutuyoruz yerine sen mi atandın kız
İç iç Hahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niyeeee kuuuu gezdigin kadar spor yapsan oldu bu işAlusamiyorumm kahveeeee![]()
Muneyemi yapcam kuzzz ayup olmazmiiiiJou mune bdv gelince bunu yapsana![]()
Hahah ben içerimmmCügaramm yok amaa meyveli sodam var içenmiii![]()
Bende merak ediyordum takibe aldım ama gidip bakmadım daha hahahahaBende çok gitmiyorum şuan bir konu var ona yazıp geliyorum ünlü biri diye
Ayyy yok dötümm ağrıyo sonra zaten dötümm iyi değülll sabah beri koşuşturdum evdeNiyeeee kuuuu gezdigin kadar spor yapsan oldu bu iş![]()
Bitanem yeni gördüm bendeKızlar sizlerle birşey paylaşıcam fikrinizi almak istiyorum bdv'ye konu açmak istemiyorum.
Şimdi benim çocukluğumdan birlikte büyüdüğümüz 2 arkadaşım var. Çok yakındık yediğimiz ayrı gitmezdi. Son 1 yıldır falan epey bir soğukluk girdi. Daha doğrusu onlar açısından bilmiyorum da benim açımdan öyle. Birisi evli birisi nişanlı yakında düğünü olucak. En son olaylarda benim hamileliğimi ikisine söylemiştim. 3 ay olmadan kimseye söylemek istemediğimi de belirtmiştim kimseye söylememeleri adına. Sonra biz bir iki kişiden duyduk bu durumu. Hiç olmayacak 2 kişi söyledi. Birisi nişanlı olan arkadaşımın kuzeninin sevgilisi, diğeride yine aynı nişanlı arkadaşımın teyzesi. Neyse ben sordum ettim yemin etti ben söylemedim diye bende boşverdim çok üstünde durmadım. 1 ayı geçik evde yatıyorum riskliydi durumum biliyorsunuz birkere olsun sormadılar nasılsınız napıyosun diye. Son olarakta ben bu kaybı yaşadıktan sonra nişanlı olan sadece bir kere mesajla geçmiş olsun nasıl oldu bu durum böyle gibisinden sordu. 4 5 mesajla konuşmuş olduk. Diğeri ise bana verdiği tek tepki 'sen ciddimisin' ardından bir geçmiş olsun bile demedi. Ben daha cevap vermeden aradı tamam ama müsait değildim o an. Sonra konuşalım diye öesaj attım o mesajıma sadece tamm yazdı. 1 haftadır birdaha hiç bir geçmiş olsun tekrar arama vs yok ben de öncesinde zaten kırgın olduğumdan aramadım tekrar. Dün bana yazmış napıyosun, hava da çok sıcak... böyle havadan sudan muhabbetler sadece. Eşim izindeydi işe başladımı diye sordu başladı dedim. Tamm sana gelmek istiyorum birgün dedi. Ben bunca şeyin üstüne bu kırgınlığımda yüz yüze gelmek hiç istemiyorum. Ama bir yanımda haksızmıyım acaba diye sorguluyor. o nişanlı olanda bana nikah şahidim olurmusun dedi. Ona da bu aralar pek iyi bir durumda olmadığım için olmasam sorun olurmu diye dedim. Oda kızdı. Haksızmıyım kızlar ben. Neden benim zor zamanımda yanımda değillerdi. Ben bu saatten sonra ne bekliyim ne istiyim onlardan
Buyrun beybiiii 10 liraHahah ben içerimmm
Bende merak ediyordum takibe aldım ama gidip bakmadım daha hahahaha![]()
Birşey diycem gene alincan diye diyemiyorum ne var dotunde ağrıyorAyyy yok dötümm ağrıyo sonra zaten dötümm iyi değülll sabah beri koşuşturdum evde![]()
Yohh yohh yohhhh düşündüğün gibi değülllBirşey diycem gene alincan diye diyemiyorum ne var dotunde ağrıyor![]()
Ne düşündüm ki benYohh yohh yohhhh düşündüğün gibi değülll
Dün evime kavuştumm aşkooo
Evle uğraşıyorumm bugün çok şükür bittii ya
Çok hareket etmekten agriyiyyy![]()
Ne alunması kafandan çıkarr onuuBirşey diycem gene alincan diye diyemiyorum ne var dotunde ağrıyor![]()
Off enfes duruyır
Yere koymuyor ya ondandırBirşey diycem gene alincan diye diyemiyorum ne var dotunde ağrıyor![]()
Sen daha iyi bilirsunn kahvee ağzumi açmaaaNe düşündüm ki ben![]()
HahahahahahaOff enfes duruyırparee gel yavrum şundan bi yudum al da jounun pul koleksiyonuna bakmaya gidelim
![]()
MssPARE
Yere koymuyor ya ondandır![]()
Kız 10 tl dediOff enfes duruyırparee gel yavrum şundan bi yudum al da jounun pul koleksiyonuna bakmaya gidelim
![]()
MssPARE
Yere koymuyor ya ondandır![]()
Afiyet olsun canım
Sağol canım. Nasılsınız ne var ne yokAfiyet olsun canım![]()