- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.701
Afiyet olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin Canımmmm afiyet olsun
İyi uykular minnosBen uyuyorum kızlar öpüldünüz![]()
Iyiyim çok şükürrr sen nasılsın ❤Sağol canım. Nasılsınız ne var ne yok![]()
İyi geceler canım benim yoruldun bugün dinlen güzelceBen uyuyorum kızlar öpüldünüz![]()
Hoşbuldum canım tesekkür ederim nabersinizHoşgeldin Canımmmm afiyet olsun![]()
Uykucu sıpaa dayanamadın demiiiiBen uyuyorum kızlar öpüldünüz![]()
Amann öte çek picaklarini yok sana bıçak göstermek banaNe alunması kafandan çıkarr onuu![]()
Ben de iyi Allaha şükür nasıl olalmIyiyim çok şükürrr sen nasılsın ❤
Herzamanki halimizz neolcekk başkaaBen de iyi Allaha şükür nasıl olalmİyi demek âdetten olmuş
Sussss sen seni köpüklü kahve yapar içerimm hee ona göreeAmann öte çek picaklarini yok sana bıçak göstermek bana![]()
Hoşgeldin nasılsın iyiyim dedin ama sormak adettendirBen de iyi Allaha şükür nasıl olalmİyi demek âdetten olmuş
Ben o adeti cok yerıne getiririmBen de iyi Allaha şükür nasıl olalmİyi demek âdetten olmuş
He valla öyleHerzamanki halimizz neolcekk başkaa![]()
Hoşbuldum canım benim çok şükür halimize iyim seni sormalıHoşgeldin nasılsın iyiyim dedin ama sormak adettendir![]()
Getirmemek lazım aslında nasılsak öyle olalım ama olunmuyorBen o adeti cok yerıne getiririm![]()
BurdaaCookiie ışığın yanıyor gel buraya
Kahve __Kokusu geldi ama kimse yok dedi
Jou bugün çok iş yaptı gel la buraya şu adamı burda da paylaş
Morrmeneksee yeni topik açıcam
ASSOSyal Nerdesin
@coconatt geldi gitti
@dut agaci neti yok
Catlak-kurabiye nerdesin
Minnosprenses yoğun
Toplanın uleynnn
Eevtt yaaa hep stresliyizHe valla öylesıkıcı monoton stresli aynı işte
Bende kızlarla uğraşıyorum.isteHoşbuldum canım benim çok şükür halimize iyim seni sormalı![]()
Çok haklısın kuzum en güZeli gerçekten mesafe. Bize birşey katmayan bizim huzurumuzu sömüren insanları ne diye tutalım ki hayatımıZ da değilmiAynen canım en iyisi olur. Hem kafan rahat olur mesafe candır. Çok yakın olduğunda aynı değeri alamayınca üzülen sadece biz oluyoruz.
Yüz yüze görüşmede konu açılırsa sorarsın açılmazsa hiç oralı olma.
Aaa yanıyormuydu kızz oysa masterchef izliyordumCookiie ışığın yanıyor gel buraya
Kahve __Kokusu geldi ama kimse yok dedi
Jou bugün çok iş yaptı gel la buraya şu adamı burda da paylaş
Morrmeneksee yeni topik açıcam
ASSOSyal Nerdesin
@coconatt geldi gitti
@dut agaci neti yok
Catlak-kurabiye nerdesin
Minnosprenses yoğun
Toplanın uleynnn
Sorma canım yaa. MalesefAhhh benim karakuzumm gene mi yazıyor hala
MenekşemmCanımın içi şimdi gördüm hoşgeldin
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. İnsallah en kısa zamanda guzel haberlerini yıne alırız bitanemm
Şuan bunları cok takma kendını strese sokma bu 1
Gercekten samimi gelmedi banada.
Nişanlı olan şimdiden boyleyse evlendıkten sonra emın ol ortalıktan kaybolur zaten.
Hiçç kafana takma zamana bırak ne birden iletisimi kes ne de cok peşine düş.
Yanında olmak isteyen adam özellıkle şu zamanında koşa koşa yanına gelirdi. Kuru kuru ne mesajı? Sıradan uzaktan bırılerı değiller ki.
Allah korusun bu durum benim basıma gelse çevremde aılemden snra yanımda en yakın arkadasımı ısterım tabıkı.
Çok anlam yükleme bundan sonra. Ilk basta ınsan uzuluyor kırılıyor ama sonra cidden oyle bi hafifliyorsunki.
Sağlığın yerınde mi ailen yanında mı esin senınlemi yuvan huzurlu mu hepsı tamamsa gerisini cidden salla.
Şu zamanda bana hıc kımse samımı gelmiyor artık net soyluyorum
Ayy tam aklımdan geçiyordu da bu sıcakta bir yerden içip bir yerden ter dökmekte zor zanaattBiri çay goysun İçek beeee![]()
Canım dutum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olanı nasip eder artıkBitanem yeni gördüm bendeçok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda yeniden güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah.