• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım en iyisi olur. Hem kafan rahat olur mesafe candır. Çok yakın olduğunda aynı değeri alamayınca üzülen sadece biz oluyoruz.
Yüz yüze görüşmede konu açılırsa sorarsın açılmazsa hiç oralı olma.
Çok haklısın kuzum en güZeli gerçekten mesafe. Bize birşey katmayan bizim huzurumuzu sömüren insanları ne diye tutalım ki hayatımıZ da değilmi 🤗
Cookiie Cookiie ışığın yanıyor gel buraya
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu geldi ama kimse yok dedi
Jou Jou bugün çok iş yaptı gel la buraya şu adamı burda da paylaş
Morrmeneksee Morrmeneksee yeni topik açıcam
ASSOSyal ASSOSyal Nerdesin
@coconatt geldi gitti
@dut agaci neti yok
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye nerdesin
Minnosprenses Minnosprenses yoğun

Toplanın uleynnn
Aaa yanıyormuydu kızz oysa masterchef izliyordum 😂😂
Ahhh benim karakuzumm gene mi yazıyor hala
Sorma canım yaa. Malesef 😑
Canımın içi şimdi gördüm hoşgeldin
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. İnsallah en kısa zamanda guzel haberlerini yıne alırız bitanemm 💜

Şuan bunları cok takma kendını strese sokma bu 1
Gercekten samimi gelmedi banada.
Nişanlı olan şimdiden boyleyse evlendıkten sonra emın ol ortalıktan kaybolur zaten.
Hiçç kafana takma zamana bırak ne birden iletisimi kes ne de cok peşine düş.
Yanında olmak isteyen adam özellıkle şu zamanında koşa koşa yanına gelirdi. Kuru kuru ne mesajı? Sıradan uzaktan bırılerı değiller ki.
Allah korusun bu durum benim basıma gelse çevremde aılemden snra yanımda en yakın arkadasımı ısterım tabıkı.
Çok anlam yükleme bundan sonra. Ilk basta ınsan uzuluyor kırılıyor ama sonra cidden oyle bi hafifliyorsunki.
Sağlığın yerınde mi ailen yanında mı esin senınlemi yuvan huzurlu mu hepsı tamamsa gerisini cidden salla.
Şu zamanda bana hıc kımse samımı gelmiyor artık net soyluyorum
Menekşemm💙 çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah rabbim hepimizin gönlünde olanı hayırlı etsin nasip etsin.
O kadar haklısın ki canım söyleyecek daha birşey bulamadım. Harfi harfiyle yanıtladın. Allah razı olsun kendi ailem, eşimin ailesinin tam desteğini hissettim her an. Eşimle zaten birbirimizden bulduk çıkış yolunu. Gerisi boş. Ne olursa olsun çok şükür dilimden yine şükürü düşürmedim. Bundan sonrasında da ihtiyacım yok hiç birisine. Dediğin gibi samimiyet olayı bende gerçekten kimsede göremiyorum
Biri çay goysun İçek beeee 🤣
Ayy tam aklımdan geçiyordu da bu sıcakta bir yerden içip bir yerden ter dökmekte zor zanaatt 😬
Bitanem yeni gördüm bende😔 çok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda yeniden güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah.
Canım dutum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olanı nasip eder artık ❤️

Back
X