- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.961
Aboovvvvv hafta sonu çılgınlığı duttAhahaha
hhaynı ben ahahahahhahah temizlik yapcam markete gidicem bisürü iş var daha kahvaltı yapcam kızları yıkıcam
Herif de erken gelirAboovvvvv hafta sonu çılgınlığı dutt
Nedense haftasonları kimse olmuyor burda
AhaaaaaahaaaaaHahaha uyumamm gözümm cin gibi
Dötüne sahip çıkk dutcukkHerif de erken gelirdötüme motor lazım
Aaa yardım etmeyecenmii artık dött üstüne otur kahvee teeammııAhaaaaaahaaaaaTopigi sil süpür çayı demle .kahvaltıyı hazırla çağır o zaman beni
Aaa canım seni çok göremedim ya buralara sanırım aklıma gelmedi bide kusuruma bakma olurmu :/Günaydın kızlar
Benim çok iş var bugün pazara gitcem evimi toplucam yemek bulaşık oooooo buraya yetisememAaa yardım etmeyecenmii artık dött üstüne otur kahvee teeammıı
Anaaa herjes bütün işleeriii haftasonuna bıraktı sizi gidi siziiiiiiiBenim çok iş var bugün pazara gitcem evimi toplucam yemek bulaşık oooooo buraya yetisemem
Yokkk giii rutin işler de pazar girince isin içine bitmiyorAnaaa herjes bütün işleeriii haftasonuna bıraktı sizi gidi siziiiiiii
Hee cuamrtesi pazarı demekki iyi temzilee dettt yürü evini temizlee gellYokkk giii rutin işler de pazar girince isin içine bitmiyor
Gün aydın beybitooommRöraaayyyyddddddııııııınnnnnnnnnnnnn
Herkes buralardamı bi el atın şuraya yavvv herkes iyice işlere vurdu birazda bu topiğe temizluk yapalummmiyice tozlanmış helee
@ElhanMinnosprenses @coconatt @Mavera4268 @MssPARE Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Migim Kahve __Kokusu D u t @zorunlunick ASSOSyal @Bal Perisi @Lavinia_84
günaydın balllımmmm ,yüryüşe birkaçgündür çıkamadım normalde katılıyorum işlerim oluyor çeyizle ilgileniyorum oyüzden aksadı yürüyüşRöraaayyyyddddddııııııınnnnnnnnnnnnn
Herkes buralardamı bi el atın şuraya yavvv herkes iyice işlere vurdu birazda bu topiğe temizluk yapalummmiyice tozlanmış helee
@ElhanMinnosprenses @coconatt @Mavera4268 @MssPARE Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Migim Kahve __Kokusu D u t @zorunlunick ASSOSyal @Bal Perisi @Lavinia_84
Ne donmuş arkadaş yavvGün aydın beybitooomm
Arkada gene don var
Aboovvvv snei reddediyorum senin düğün telaşın var boşver beniiigünaydın balllımmmm ,yüryüşe birkaçgündür çıkamadım normalde katılıyorum işlerim oluyor çeyizle ilgileniyorum oyüzden aksadı yürüyüş
Günaydın bebitoooRöraaayyyyddddddııııııınnnnnnnnnnnnn
Iyyk bıktıkNe donmuş arkadaş yavv
Hahah nedir bu don çilemiz bizimGün aydın beybitooomm
Arkada gene don var
Hahahaha sanırım bu topik bağaa kaldııGünaydın bebitooo
Get kendü temüzlüüünüğü kendün yap Hahahaha
Ütü yapcam ben hıh
Kurbisim evren mesaj gönderiyorHahah nedir bu don çilemiz bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?