- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.941
Aa olmazmı annem yaparBana denk gelmedi gülüm ya
Ama Tokat lı bi arkadaşım vardı madımakda madımak bize zorla ögretir oynayırdı hatta yemegi bile varmiş sizdede var mı
Benim direk saçlarım döküldü kel kalıcam beyazlara sıra gelmedenBenımde tepemde cıkmıs yıne sımdı farkettım 6 tel oldu
Afiyet olsun çok duydum adınıda yemek nasip olmadı. Ama madımak oyununu oynattı arkadaş sagolsunAa olmazmı annem yapar
Gelin topuzu yapamadan kel kalcaz ciddenBenim direk saçlarım döküldü kel kalıcam beyazlara sıra gelmeden
Kayseriye yolunuz duserse seve seve madımak ikram ederizAfiyet olsun çok duydum adınıda yemek nasip olmadı. Ama madımak oyununu oynattı arkadaş sagolsun
Aha bak Kayseri li arkadaşlarim varKayseriye yolunuz duserse seve seve madımak ikram ederiz
Aynen o simler falan boşa gidicek hepGelin topuzu yapamadan kel kalcaz cidden
Canım burda kime sorsam Sivas diyorlar bizim buralardasınız galibaAa cok ilginç hanı biz heryerdeydık
Evet kayseride yasıyorumAha bak Kayseri li arkadaşlarim varOrada yaşıyorsunuz dimi
Genelde İstanbul civarı ısteCanım burda kime sorsam Sivas diyorlar bizim buralardasınız galiba
Arada esince rahatlıyom(z).Urada esiyor şuan
Savol caanım, ben de ara ara buzlugun kapağını açıp önünde durup ferahliyorumBurasıı fena serinn gell emmoşş
Kapım açıkk
Uyudum o arada wc ye kalktım
Devam ediyor canım
Vayyy oda iyi birşeymişSavol caanım, ben de ara ara buzlugun kapağını açıp önünde durup ferahliyorum
Tahmin dttim oniiiiUyudum o arada wc ye kalktım
Sen katılıyomusun halaDevam ediyor canım
Sabah sabah ne temizliğiRöraaayyyyddddddııııııınnnnnnnnnnnnn
Herkes buralardamı bi el atın şuraya yavvv herkes iyice işlere vurdu birazda bu topiğe temizluk yapalummmiyice tozlanmış helee
Elhan Minnosprenses coconatt BlueBerry4268 MssPARE Catlak-kurabiye Morrmeneksee Wilma11 Kahve __Kokusu D u t bebeklinick ASSOSyal Cookiie Lavinia_98
hhRöraaayyyyddddddııııııınnnnnnnnnnnnn
Herkes buralardamı bi el atın şuraya yavvv herkes iyice işlere vurdu birazda bu topiğe temizluk yapalummmiyice tozlanmış helee
Elhan Minnosprenses coconatt BlueBerry4268 MssPARE Catlak-kurabiye Morrmeneksee Wilma11 Kahve __Kokusu D u t bebeklinick ASSOSyal Cookiie Lavinia_98
Hahaha uyumamm gözümm cin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?